sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Nazdar hoši nevíte někdo nejakou firmu na odblokování klávesnice v P 406 (1997 97kw 2.0 16V) nejlepe nejaké kde technik prijede k vám nebo jim stací jen klavesnice , nerad bych táhnul auto do kladna mam to kolem 50 km ze šanova kde mam auto :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 jako odblokovat myslis vyradit klavesnicu z prevadzky ?alebo mas zablokovane auto lebo nemas kod?alebo ti kod nebere [upravil dne 4/2/14 14:03 od krtek 2] Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 odblokovat ale ne vyřadit ( jen odblokovat ale aby stale normálně fungoval) Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Nerozumiem ti ,akoze auto ti ostalo niekde visiet?lebo immo ti nedovolil nastartovat po zadani kodu? alebo mas klavesnicu? a ty by si ju chcel sprevadzkovat? mam pocit ze na 2.0 16v je immo uz rieseny cez cievku na spinacke a cipom v kluci [upravil dne 4/2/14 14:20 od krtek 2] Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Auto je v servisu byly tam delany vstriky a taky opraven immobilizer kterej nejakej \"borec\" podomácku vyřadil ted je vse zapojeno tak ja má byt , já bych ted potreboval ten immo odblokovat jelikoz mi nedovolí nastartovat auto Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 ajajaj to je pruser, imo sa vyradi tak ze natukas kod zasvieti zelena a vytiahnes konektor z tej klavesnice a fungujes bez immo,teraz ked ti to napichli spet tak pyta kod znova a to je problem skus natukat klasicke kody ako styri nuly alebo styri jednicky snad ten co ho vyradil mal tolko inteligencie a zmenil to na taky jednoduchy kod aby ho nezabudol po case,a ten servis co to robil by som poslal do riti ked nevedia jak ten immo funguje a nech sa o to postaraju ked ti teraz narobili problemy, od toho je tu toto forum kebyze sa opytas skor co a ako tak sa ti nemuselo nic stat,teraz mas zablokovanu RJ motora [upravil dne 4/2/14 15:07 od krtek 2] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Pokud neznaš kod tak jsi pěkně v pr...., nechal bych servis ať se stará. No nic, odblokovat to jde, je to uložené v řídící jednotce, tady na foru bylo někde info kdo to dělá, zkus pohledat, jinak je taky možné vymenit ŘJ ale opět musiš znát kód immo. Připadně pokud víš kdo měl auto před tebou tak se ho zkusit na ten kod zeptat A k tomu borci co to podomacku odpojit, pokud vytahl jen konektor tak je to normalně rozumnej člověk, kdo by chtěl před každým startem vyťukavat nějakej kod? Navic to dělá jen problemy, lamou se draty, blbnou tlačitka, no prostě lepší to nechat odpojený [upravil dne 4/2/14 16:39 od Radek Hurvajz] Citovat
liza6 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ještě až budeš psát kod, máš 3pokusy pak to začne pípat. Tak to nech půl hodky a pak můžeš zkoušet znova. Já to zkoušel celý den, měl sem vypsaný i všechny různý kombinace a zkoušel sem. Nakonec jsem tady sehnal řídící jednotku za 500Kč i s kodem, vyměnil řj v autě, napsal kod na klávesnici a jel sem Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 liza6 -po kolkych pokusoch si to vzdal s hledanim kodu? Citovat
Fritscher Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 no vem si že je to 4 místné číslo a máš 10 čísel na každý místo .. takže hodně štěstí Citovat
liza6 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Přesně tak, je to hrozně moc kombinací, takže sem to zkoušel spíš jen do chvíle než sem si tu řj vyzvednul. Jako nějaká šance na to trefit kombinaci tam je, ale je tak malá, že to stejně skončí u výměny Začal bych 1234, 4567, atd a pak ročníky typu 1965 1975 atd. Jinak přesný návod jak zacházet s klávesnicí je v manuálu Jak na to. Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Pokud neznaš kod tak jsi pěkně v pr...., nechal bych servis ať se stará. No nic, odblokovat to jde, je to uložené v řídící jednotce, tady na foru bylo někde info kdo to dělá, zkus pohledat, jinak je taky možné vymenit ŘJ ale opět musiš znát kód immo. Připadně pokud víš kdo měl auto před tebou tak se ho zkusit na ten kod zeptat A k tomu borci co to podomacku odpojit, pokud vytahl jen konektor tak je to normalně rozumnej člověk, kdo by chtěl před každým startem vyťukavat nějakej kod? Navic to dělá jen problemy, lamou se draty, blbnou tlačitka, no prostě lepší to nechat odpojený Volal jsem byvalemu majiteli , bohužel mi jeho žena řekla že zemřel a já osobne nevim přesne jak to bylo udelane ale bylo to prý příšerné alarm který tam byl díky tomu vyhořel cely. servisak je muj známý jezdim jen k němu takže verim mu když říká že tohle nikdy nevidel (a že už mlady není ) že to byla fakt síla , překopal to celý tak jak to má byt ale ted sháním kod (jinak majitel se jmenoval Kot) Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Přesně tak, je to hrozně moc kombinací, takže sem to zkoušel spíš jen do chvíle než sem si tu řj vyzvednul. Jako nějaká šance na to trefit kombinaci tam je, ale je tak malá, že to stejně skončí u výměny Začal bych 1234, 4567, atd a pak ročníky typu 1965 1975 atd. Jinak přesný návod jak zacházet s klávesnicí je v manuálu Jak na to. Ten kod už je zkoušen před tím než to napojil ( nekdo to zkoušel odblokovat ale podelal to tak se rozhodl to obejít) když to tam je tak at to funguje jak má :-) Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 jak v jednom članku psal Ferry : :Tenhle imobilizer se da v odblokovanem stavu odpojit natrvalo, staci aby svitila zelena dioda a potom zezadu odpojit konektor, immo pak zustane odblokovan az do opetovneho pripojeni konektoru ( pak je opet nutne zadavat ten kod, ktery byl navolen pred odpojenim) Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 kukni tu klavesnicu a pozeraj na cislice ktore vypadaju hodne omackane a potom skusaj tukat ich kombinacie ,to ze obhajujes servisaka znameho je ok ale to nemeni nic na tom ze ti zablokoval RJ motora KED PREDTYM AUTO STARTOVALO A TERAZ NIE,proste by sa mal zachovat korektne a na svoje triko to dat do richtungu [upravil dne 4/2/14 16:57 od krtek 2] Citovat
liza6 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Sanny píšeš tu hrozně složitě a já osobně aspon nechápu co teda chceš, nebo co přesně se stalo. Každopádně vím, kde se ted nacházíš.....Máš 2varianty: 1) Dáš to někomu kdo ti to napíchne na pc a vyčte kod, jenže máš starou koncovku na diagnostiku a nikdo jí nemá, tudíž až jí někdo bude mít, tak si za to nechá zaplatit a bude tě to stát slušný balík. 2)seženeš si starší funkční řj s kodem a jen vyměníš kus za kus a nacvakáš kod-> levnější varianta. 3) můžeš zkusit milion kombinací a třeba se trefíš :mrk Jinak později pochopíš, proč to bylo odpojený. To bude fakt voser před každým startem tam cvakat kod. Tyhle auta už se stejně nekradou, takže nějaký kod bych neřešil. A jinak příště bych určitě volil nejdřív si zjistit proč a z jakýho důvodu je věc odpojená, akorát máš ted další problém navíc. Protože ani ted nemáš jistotu, že když budeš mít správný kod, jestli vše ostatní je správně. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 jj s tou kalkulackou su len problemy ,casom sa tie kabliky na konektore prelamu a stojis ,mne sa to tiez stalo nastastie doma ,neviem si predstavit aby sa to posralo niekde v prdeli tak som ten imo nadobro odpojil ,znamemu som to tiez odpojoval jemu sa tie draty totalne urvali takze najprv som tie draty pospojoval nasledne imo vyradil z prevadzky a dorazne ho varoval aby ten konektor nikdy nenapojoval a kod si pre istotu napise na papier aby po rokoch pri predaji napriklad nanho nezabudol a dal dalsiemu majitelovi Citovat
sanny1102 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Dík za tip s omackanýma tlacítkama :-) a vec se má tak : mel jsem auto v servisu se vstrikama , imo bylo odpojene (ja ho dopojim taky kdyz bude zadaný kod tak staci vytahnout konektor ted to nejde ani s konektorem ani bez nej protože neni zadany kod) ted tam svítí cervena a zelena . Já bych potreboval jestli nekdo neznáte nejakou firmu kde to delaji auto mam v šanove to je cca 45 km zapadne od kladna jestli nekdo neznate neco blíž ?? Citovat
krtek 2 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 chlape strasne nezrozumitelne sa vyjadrujes ,ked ti tam svietia po otoceni kluca v spinacke obe ledky zelena aj cervena tak je nieco spatne a ziaden kod ti nepomoze zrejme mas spatne pospajane kabliky na konektore alebo su prelamane [upravil dne 4/2/14 17:20 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.