Guest Slacky Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 vsak tak to je, zavolal sem na pojistovnu tam mi rekli ze kdyz to dam do onoho servisu tak mi to z velkou pravdepodobnosti zaplati cely... rek sem OK, druhej den vola chlapek ze servisu, tak sem tam jel, chlapek mi rek ze to opravit nejde ze to chce novej naraznik, ale ten stoji 28000 + svetlo + blatnik + lakovani a ze to presahne cenu vozu takze to neopravi, ze jedine ze by sehnal starsi naraznik nebo nahlasi pojistovne ze je to totalka. Naraznik nesehnali, takze mi asi nezbejva nez tam zavolat a odkejvat tu totalku a pak se modlit at mi za to daj slusnej peniz a pak sehnat servis co to opravi... Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Vyzkoušet to může a bylo by to ideální, ale nárazník + světlo + lak + drobnosti bude asi totálka... takže bude mít v autorizáku smůlu... Citovat
Guest Slacky Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 a nebudou mit treba keci ze tam mam kola co nejsou v technicaku a xenony? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 hele já prostě dojel do peugeotu a nazdar... stálo je to přes 50tisíc a hotovo... všechno nové ... jestli máš nějaký papíry z pojištovny, tak zajed do nejbližšího peugeot servisu, tam jim to ukaž a oni si poraděj... za to tálku dostaneš 50tis, jestli vůbec a budeš muset dát papír o likvidaci, tudíš auto zbavíš VINka... Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 No tak jednak je to auto o 4 roky starší, takže 50 ani omylem a jednak totální škoda vůbec nesouvisí s dalším provozováním auta. O nějaké Eko likvidací a podobných věcech enmůže být řeč, je to jen z hlediska plnění pojišťovny. Citovat
Guest Slacky Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 no tak 20K by me dali ne? uz sem mozna nasel nekoho kdo by me opravil ten naraznik a blatnik + nalakoval a se svetlem bych se do toho musel v poho vejit.. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Určitě... domluv se s likvidátorem - řekne ti cenu kolik ti dá rozpočtem a podle toho se poak rozhdoneš. Myslím, že ti hromada peněz zbude. Citovat
Guest Slacky Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 ok a ty nelegalni veci na aute? kola tam muzu nechat zimaky 15\" co sou v technicaku, jen mam jinej rozmer pneu a xenony by nemusel zjistit, pokud nebude rozebirat svetlo neni to videt ... a nebo to vubec nehraje roli kdyz to auto vlastne bylo zaparkovany? Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Pokud to auto stálo tak by to neměl nikdo řešit, Pokud by jelo tak to může být problém. Likvidátorivi zavolej co bude chtít, většínou chtějí ten nárazník a světlo sundat aby bylo jasné co je tam dál. Citovat
Guest Slacky Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 tak hlasim ze pojistovna vyplazla 20K, moc ne, ale malo snad taky ne Jeste se chci poradit, vaham jestli koupit jedno novy svetlo za 5000 nebo mam moznost koupit obe starsi za 3500. Asi by bylo rozumný koupit nový, nad starýma uvažuju jen proto, že to druhý, co je jinak v pořádku, je trošku poškrábaný... no a na druhou stranu se bojim ze kdyz koupim novy tak oproti tomu druhymu to bude jak pest na oko? nebo myslite ze by to slo rozlestit aby to nebylo tak videt? dik za nazory Citovat
Mizlerek007 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 bude to vidět hodně.. kup obě jetý a to svoje prodej, popřípadě nech do zásoby Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 tak hlasim ze pojistovna vyplazla 20K, moc ne, ale malo snad taky ne Jeste se chci poradit, vaham jestli koupit jedno novy svetlo za 5000 nebo mam moznost koupit obe starsi za 3500. Asi by bylo rozumný koupit nový, nad starýma uvažuju jen proto, že to druhý, co je jinak v pořádku, je trošku poškrábaný... no a na druhou stranu se bojim ze kdyz koupim novy tak oproti tomu druhymu to bude jak pest na oko? nebo myslite ze by to slo rozlestit aby to nebylo tak videt? dik za nazory To nový je origo? Protože pokud ne tak je lepší koupit ty starší. Jinak zaleštit se do dá velmi slušně, ale 100% to neuděláš, nicméně po zaleštění by to nemuselo být na 1: pohled vidět. Citovat
Guest Slacky Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 ano origo valeo http://www.autodilycz.cz/zbozi/l-h7-h7-svetlomet-e-o-valeo-5-97-34-37-115/204972/ , ja na coupe ani jiny nevidel. Takhle vypada to moje druhy, celkem poskraby mnoo to je sakra rozdil kdyz se podivam na novy a na tuhle fotku [upravil dne 25/3/14 13:07 od Slacky] Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 To by asi přeleštit šlo ... ale to levý má jen ulomenej držák ne, tak proč ho měnit? [upravil dne 25/3/14 14:13 od koblih69] Citovat
Guest Slacky Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 sakra to je dilema, jeden pise to, druhej to no pockam do 5, to dostanu poradny fotky tech jetych, tak to porovnam se svyma a a rozhodnu se :/ Citovat
John Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Přední světla doporučuju obě nový...taky jsem je kdysi kupoval a starý ještě dobře prodal ... a rozdíl ve svítivosti atd. k nezaplacení. Pokud si teda chceš coupe nechat delší dobu jinak to je samozřejmě zbytečná investice. Citovat
Guest Slacky Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 varianta č.3... s nikym sem o tom nemluvil, ale copak ty drzaky nepujdou necim slepit? Nejsem zadnej mechanik, ale prijde mi ze by to snad slo nebo ne? Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Ulomený držáky jdou samozřejmě svařit. Teda pokud je máš. Pokud ne tak se dají nahradit třeba ALU páskem. Citovat
Guest Palja Odesláno 21. červen 2015 Odesláno 21. červen 2015 Zdravím lidí potřebují pomoc. Čím vážíte prasklý nárazník? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.