Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrej chlapy, potřeboval by jsem poradit mám uni centrál ten jsem zapojil v poho, ale až na blinkry(dva modrý dráty) .

Nevím kam je zapojit, jestli na výstražné, panel jsem rozdělal a je tam drátku celkem dost v tom spínači. Četl jsem hromadu příspěvku a v každém bylo něco jiného.:myslim

Děkuji za rady chlapy

[upravil dne 3/2/14 07:04 od omousek]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já to zapojil (nevim čísla drátů) na ty boční na blatnících, a hle..... blikaj všechny :)

Odesláno

Obvykle to zapojuju na příslušné kabely v kabelovém svazku co jde podél prahu. Je k tomu dobrý přístup. Pokud ale nemáš 2 oddělené výstupy musíš použít diody.

Odesláno

Tak vykonáno, už to blíká jak vánoční stromeček!:roker vyhodil jsem kastl protáhl kabely zezadu na ty výstražný.Nevím kdo tam tiskl ty čísla na kabely nejde tam nic přečíst,možná že to někdo bastlil doma tu eletriku:) ještě že :superFerry:super poradil ty pozice v konektoru.

Já jsem četl o napojování ale to bylo asi přímo na páčku směrovek byli to čísla 243 a ještě jedno myslím nějaké třímístné.

[upravil dne 3/2/14 17:47 od omousek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...