omousek Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Dobrej chlapy, potřeboval by jsem poradit mám uni centrál ten jsem zapojil v poho, ale až na blinkry(dva modrý dráty) . Nevím kam je zapojit, jestli na výstražné, panel jsem rozdělal a je tam drátku celkem dost v tom spínači. Četl jsem hromadu příspěvku a v každém bylo něco jiného. Děkuji za rady chlapy [upravil dne 3/2/14 07:04 od omousek] Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 A naco to tam potrebujes ? Zapoj si tam LED ku a mas. Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 treba na ten spinac vystraznych, draty 2330 a 2340, pozice 7 a 9 v konektoru Citovat
omousek Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Ferry ty jses borec:) Moc jsi mi pomohl. Diky ti:super Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Já to zapojil (nevim čísla drátů) na ty boční na blatnících, a hle..... blikaj všechny Citovat
koblih69 Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Obvykle to zapojuju na příslušné kabely v kabelovém svazku co jde podél prahu. Je k tomu dobrý přístup. Pokud ale nemáš 2 oddělené výstupy musíš použít diody. Citovat
omousek Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Tak vykonáno, už to blíká jak vánoční stromeček! vyhodil jsem kastl protáhl kabely zezadu na ty výstražný.Nevím kdo tam tiskl ty čísla na kabely nejde tam nic přečíst,možná že to někdo bastlil doma tu eletriku:) ještě že :superFerry:super poradil ty pozice v konektoru. Já jsem četl o napojování ale to bylo asi přímo na páčku směrovek byli to čísla 243 a ještě jedno myslím nějaké třímístné. [upravil dne 3/2/14 17:47 od omousek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.