Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud ti někdo s 205 neporadí dřív tak kamoš jde do knihovny tak mu řeknu at mrkne po nějake knižce na 205 když tam bude schema tak naskenuju a pošlu jinak pokud je to klasika nafta určitě nebude velkej rozdil mezi 405.

Odesláno

Na co proboha potřebuješ zapojení celého auta??? Tihle pažouti maj hodně verzí, asi i podle toho, jak se kterej dělník zrovna vyspal a co do kterého konkrétního kousku nacpal... ale 205-ky, a kór diesely, se daj docela řešit intuitivně...

Stefan: mezi elektrikou 205 a 405 je zatracenej rozdíl, a to i v dieselech.

Odesláno

Warmann: něco v knihovně maj ale je to snad pučený ma se optat přiští tejden tak uvidíme.Oddie velkej rozdil bych u 205,309,405 ve stejnem roce výroby nehledal pokud nic nesežene tak by se dalo podle elektriky 309,405 orientovat ja bych to tak udělal.Lepši něco než nic.

Odesláno

Stefan: o víkendu jsem místo toho srazu rozebíral bouranou 405D na kousky (splnil jsem ti tvé přání, a mám už i pár věcí na 405 :) )... můžu ti ukázat svazek z 205 a ze 405 - tam je jiné snad úplně všechno. 205-ka je téměř shodná s 309-kou, např. popjistkovku maj stejnou, části svazků, konektory... ale 405-ka ne. Jedině nějaké menší skupiny se dají dohledat - jako blinkry, stěrače apod - ale to je stejně lepší dělat tak nějak intuitivně - měřák a jedééém...

Odesláno

Warmann možna příští týden pokud ano hned skenuju a posilám. Oddie až budeš zase něco rozebírat tak dej vědět rád pomužu a člověk hodně zjístí...;)

Odesláno

Po srazu v sobotu mi Ondra volal, že by se s pár lidma stavil - ale pak to nějak odpískali... Ses mohl zeptat :)

Jinak možná tuhle neděli budu něco dělat, jestli chceš mrknout, zavolej, tel. mám vlevo pod nickem.

Odesláno

Stefan: mohl bys mi to schema zapojeni taky poslat? ... nejede mi cyklovac. . diky

Odesláno

kdyz to tady ctu tak se nemuzu nezapojit. Mam taky trochu problem s elektrikou. Mam P205z roku 1986 a tam jeste cyklovac vubec neni a tak jsem si rek, ze ho tam dam z P205 r.v. 1992. Mam packu, pojistkovou skrin se vsema relatkama, ale schazi mi schema zapojeni. stacilo by mi jem jak je zapojena ta packa na motorek a jak je to spojeny s tim rele cyklovace. To by mi fakt dost pomohlo. Diky vsem predem. KDyztak se muzete ozvat i primo ma mail va_ruz@volny.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...