R-Dante Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Čus, taky se někomu stalo ze v zimě otevřel kufr a už ho nezavřel ? Předchozí majitel mi řekl že je to normální a že to nemám řešit. Ale já teď nemůžu za boha ten kufr zavřít. Zajímalo by mě co to děla ? Auto bylo 2 dny v garáži a stejně se mi kufr nepovedlo zavřít. Model: sedan Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Tak se mrkni, proč. Zda se neposunul ten protikus, co je dole. A zda funguje ta západka - dá se zacvaknout šroubovákem a pak vycvaknout klíčem. Případně dej fotky obou částí. [upravil dne 31.1.2014 23:25 od P607Olda] Citovat
R-Dante Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Západka v zámku zacvaknout jde, to jsem zkoušel. Normálně když pak zmáčknu to tlačítko zámku, tak se i otevře. Občas se mi ještě stalo, že jsem zkusil zavřít kufr, pak ho zkusil zvednout, a ta západka byla zavřená, ale kufr se prostě nezavřel, a nedržel. Zítra to vyfotím Citovat
ivanh Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 mozes mat zamok a oko do ktoreho sa zatchytava daleko od seba. Nie uplne ale iba na hranici kde rozhoduju desatiny ci zapadka obopne oko alebo nie. Ked sa ochladi zmenia sa rozmery karoserie a stuhne guma na tesneni takze pri zamykani na seba dostatocne \"nedociahnu\". No a rozdiel kedy to funguje a kedy nie nemusi byt pod bodom mrazu. Neviem ako je to poskladane (predpokladam ze je to podobne ako na 206tke) ale skus demontovat oko zamku a podlozit ho podlozkami tym posunies oko kusok k zamku. Citovat
R-Dante Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 Když demontuju oko zámku, a podložím ho, tak ho posunu akorát blíž do kufru. Jedině dat podložky jak pod oko tak pod ten zámek. Zachvilku sem hodím foto. Citovat
ivanh Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Z fotiek je jasne ze tam nieco nepasuje, tesniaca guma je podozrivo poodierana..... Citovat
R-Dante Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 Ta guma takhle byla když jsem auto kupoval. Citovat
Barstone Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 a nemas to nahodou bourany a blbe napasovany vipada to na to ze ti nekdo blbe srovnal celo... Citovat
PeterJ Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Neni nahodou cely ten zamok na kufri daky dokruteny? Na fotke je vidiet ze ta prava cast je vyssie od lavej,co nasvedcuje tomu odieraniu tej gumy... Citovat
miroja Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Mozno ti predchadzajuci majitel zamlcal maly tukanec do zadku auta ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 JJ, proste podla foto máš ten zámok na veku kufra naprd ... Povol tie skrutky a vyrovnaj ho. Uvidíš, čo to pomôže. Inak k prvotnej otazke, mal som sedana dlho a nepostrehol som, ze by sa v zime nezatvaral kufor :D Citovat
P607Olda Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Zřejmě byl zamrzlý, a jak jsi s ním mlátil, tak se něco posunulo. Takže zjisti, co se posunulo (málo utažené šrouby) a naprav to. Citovat
R-Dante Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Asi to bude tím. Jinak malý ťukanec to auto dostalo, naboural mi spolužák. Ale to odnesla jen spztka. Kufru se urcite ani nedotkl. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Zkus povolit asrovnat zámek a uvidíš Citovat
R-Dante Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Tak. Hodinu sem si hrál a nemam na to nervy. Zítra ho asi hodím do garáže a zkusím to znova. Zkoušel jsem snad úplně vše a vždy jsem se dostal jen k tomu, ze jsem slyšel jak to skoro cvaklo ale nedrželo to. Zkusil jsem zámek sundat a zacvaknout a to jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.