Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čus, taky se někomu stalo ze v zimě otevřel kufr a už ho nezavřel ?

Předchozí majitel mi řekl že je to normální a že to nemám řešit. Ale já teď nemůžu za boha ten kufr zavřít. Zajímalo by mě co to děla ? Auto bylo 2 dny v garáži a stejně se mi kufr nepovedlo zavřít.

Model: sedan

Odesláno

Tak se mrkni, proč. Zda se neposunul ten protikus, co je dole. A zda funguje ta západka - dá se zacvaknout šroubovákem a pak vycvaknout klíčem.

Případně dej fotky obou částí.

[upravil dne 31.1.2014 23:25 od P607Olda]

Odesláno

Západka v zámku zacvaknout jde, to jsem zkoušel.

Normálně když pak zmáčknu to tlačítko zámku, tak se i otevře. Občas se mi ještě stalo, že jsem zkusil zavřít kufr, pak ho zkusil zvednout, a ta západka byla zavřená, ale kufr se prostě nezavřel, a nedržel. Zítra to vyfotím

Odesláno

mozes mat zamok a oko do ktoreho sa zatchytava daleko od seba. Nie uplne ale iba na hranici kde rozhoduju desatiny ci zapadka obopne oko alebo nie. Ked sa ochladi zmenia sa rozmery karoserie a stuhne guma na tesneni takze pri zamykani na seba dostatocne \"nedociahnu\". No a rozdiel kedy to funguje a kedy nie nemusi byt pod bodom mrazu.

Neviem ako je to poskladane (predpokladam ze je to podobne ako na 206tke) ale skus demontovat oko zamku a podlozit ho podlozkami tym posunies oko kusok k zamku.

Odesláno

Když demontuju oko zámku, a podložím ho, tak ho posunu akorát blíž do kufru. Jedině dat podložky jak pod oko tak pod ten zámek. Zachvilku sem hodím foto.

post-50758-14109635309488_thumb.jpg post-50758-14109635309834_thumb.jpg

Odesláno

JJ, proste podla foto máš ten zámok na veku kufra naprd ... Povol tie skrutky a vyrovnaj ho. Uvidíš, čo to pomôže.

Inak k prvotnej otazke, mal som sedana dlho a nepostrehol som, ze by sa v zime nezatvaral kufor :D :D

Odesláno

Tak. Hodinu sem si hrál a nemam na to nervy. Zítra ho asi hodím do garáže a zkusím to znova. Zkoušel jsem snad úplně vše a vždy jsem se dostal jen k tomu, ze jsem slyšel jak to skoro cvaklo ale nedrželo to. Zkusil jsem zámek sundat a zacvaknout a to jde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...