Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je ten, co se věší na rošt?

Problém je ten, že jakákoli pozdější úprava bude vidět, protože za 10 let neseženeš kámen ve stejném odstínu. Zatímco u barvy přetřeš celou stěnu.

Odesláno

Mě vyšla fasáda komplet (nezateploval sem) od hrubé až po silikonovou barvenou omítku i s prací na 113 000 Kč skoro 200 m2. Myslím že to bylo kolem 550 za m2 i s materiálem.Tam máš minimálně 800 za m2 jenom kámen bez práce. Možná tak na sokl.

Odesláno

marmolit,taky ho plánuju na jaře na sokl,jenom se ještě musí manželka rozhodnout jakou barvu a výjde o dost levněji a není s tím tolik roboty. Ten kámen se musí občas zabrousit ať jsou spáry co nejmíň viditelné

Odesláno

Je to draží.Navíc musíš použít kvalitnější lepidlo,protože ten obklad váží víc než omítka.

Je to ted celkem modní trend,taky se mi to líbí pokud je to uděláno vkusně.

Pokud se ti ale přestane líbit barva fasády,tak jí jenom přetřeš - to zas není nijak fin náročné.

Pokud se ti přestane líbit kámen,tak při jeho odstranění poškodíš i podlad a cena pak je jinde.

Odesláno

Asi bych si nechal udělat návrh přímo na tvůj barák...třeba z fotky. Viděl jsem jich hodně a záleží hodně na celkové vizáži, ne jen na tom, že by se ti líbil kámen.Dá se tím barák docela sprasit. Ale pokud by tě lákalo něco co není klasická točená nebo rýhovaná tak se začínají rozmáhat imitace cihel z fasádní omítky kde se nalepí šablona, přetáhne se to omítkou a šablona se odstraní. Omítku použiješ klasickou za klasickou cenu omítky, jen ta šablona je drahá. Dělá to třeba Weber a dělají i \"imitace\" dřeva a tak. A možná bych to volil spíš než se srát s obkladem celýho baráku. Já mám obloženou zeď v baráku z Chelzeastone - taky imitace, je to beton se sádrou nebo tak něco a je to těžký jako prase a na rovinu si nedovedu představit to lepit na zateplovák. A hlavně, ta otrava s broušením do rovna skrze spáry byla neskutečná. A špína se drží ve všem - venkovní rýhovaná vodorovně je asi nejhorší typ klasické novodobé omítky - ale zas stačí vzít za pár let vapku a ostříknout to a barák je jak novej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...