Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

220 eur silentbloky komplet na ramena (okrem napravnice a tych dvoch ramien pod cislom 1)+ vodorovne tycky ,da sa aj lacnejsie ale volil som znacku febi a moog,teraz je ta naprava dost tuha uz to nepripomina francuzky podvozok :D ale s tym uz nic nezrobim casom to mozno zmekne

[upravil dne 29/1/14 19:49 od krtek 2]

Odesláno

to su take drahe tie silentbloky??? no paani a napravnica to je ktore? si urobil tvrdu nemecku napravu na francuzkom aute :)

[upravil dne 29/1/14 19:50 od Relic77]

[upravil dne 29/1/14 19:51 od Relic77]

Odesláno

taktiez by som omrkol stabilizator ulozenie pod cislom 3 obrazok vyssie to som menil tiez ale uz davnejsie nesu drahe ale tosku sa obtiaznejsie menia na sedane hlavne ta strana pri nadrzi

[upravil dne 29/1/14 20:00 od krtek 2]

Odesláno

sak citaj co pisem ta 6 su tie silentbloky napravnice 4 kusy tie som nemenil tie vydrzia vela su tuhe silentbloky ale pozriet ich mozes i ked tam problem asi nebude si myslim

[upravil dne 29/1/14 20:03 od krtek 2]

Odesláno

ked nerobis kolo aut a nemas nejake zakladne skusenosti tak tazko ti to vysvetlovat proste ti to musi niekto pozret komplet napravu co sa vyzna a co je zrale na vymenu je lepsie raz vidiet ako 100-krat pocut

[upravil dne 29/1/14 20:13 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

na můj model jsou ty horní na starší je ten spodní. a to je model old. Podle vin se zjistí co tam máš. Nejsem si jist zda jsou záměnné, ale Ferry něco o tom psal ve svém tématu.

[upravil dne 3/2/14 09:27 od servisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...