VaP Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 Dobry den, jsem tady novy. Mam nabidku koupit 405 s LPG, 1.6 ,r.v.95, najeto 156t., zakladni vybava, vymenena spojka, servo, pr.poloosa a cepy rizeni za 80tis. Chtel bych se zeptat, jestli to neni trochu moc, protoze podobny auta jsem videl kolem 65tis. Diky Citovat
Tommate Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 pokud jsou ty km podstivé, tak to není nejhorší - jestli je v perfektním stavu a počítej že LPG přestavba stojí kolem 20 000,-. Ale i tak je ta cena strop, tak a? to stojí za to. Citovat
P607Olda Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 Mrkni na tipcars.cz. Zdá se mi to dost, to by musel být mazel - interiér, lesk, chromy. Jak důvěryhodná je historie? Ty km asi nebudou pravda - aby ses nedivil, až na to později přijdeš. Navíc Tě čeká investice oleje, rozvoďák atd. Ten seznam vyměněných dílů je jaksi moc bohatý... Citovat
Holly Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 Myslím, že jsem tady někde viděl diskuzi o omezení stáří plynové nádrže na 10 let. To by pak vypadalo, že se toho někdo může chtít zbavit, protože už mu to neprojde STK. Kdybych plkal nesmysly, tak mě opravte, plynu nerozumím, jenom jsem si vzpomněl na tu diskuzi. Citovat
Tommate Odesláno 10. září 2005 Odesláno 10. září 2005 Původně zaslal: VaP Dobry den, jsem tady novy. Mam nabidku koupit 405 s LPG, 1.6 ,r.v.95, najeto 156t., zakladni vybava, vymenena spojka, servo, pr.poloosa a cepy rizeni za 80tis. Chtel bych se zeptat, jestli to neni trochu moc, protoze podobny auta jsem videl kolem 65tis. Diky hmm, to je pravda, při 156tkm spojka, servo a poloosa????? to je buď bouřka nebo vtip:aut Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Za 80 by to skutečně musel být super stav. Citovat
Neon Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Ta cena neni úplně brutální, ale ani úplně malá. Pozitivum na tom autě je r.v. - to je asi tak jediný. Jinak bych pořádně prokouknul stav - v dobrym stavu by to nebylo zase tak špatný (stejně budeš muset investovat za rozvoďak, oleje, filtry), ale můj subjektivní názor je, že na 1,6 je LPG skoro až zbytečnost a bůhví, jak ho tam má majitel dlouho zabudovaný - prej nějak klesá životnost, navíc s tim nesmíš do podzemních garáží ... - to už i diesly se pohybujou na stejný (nižší) cenový úrovni. A těch 156tis km? - to? otázka - ale ostatně jako u každýho auta. Projdi si annonci, bazar na klubu a myslim, že tam najdeš i výhodnější nabídky:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.