Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

jsem tady novy. Mam nabidku koupit 405 s LPG, 1.6 ,r.v.95, najeto 156t., zakladni vybava, vymenena spojka, servo, pr.poloosa a cepy rizeni za 80tis.

Chtel bych se zeptat, jestli to neni trochu moc, protoze podobny auta jsem videl kolem 65tis.

Diky

Odesláno

pokud jsou ty km podstivé, tak to není nejhorší - jestli je v perfektním stavu a počítej že LPG přestavba stojí kolem 20 000,-. Ale i tak je ta cena strop, tak a? to stojí za to.

Odesláno

Mrkni na tipcars.cz. Zdá se mi to dost, to by musel být mazel - interiér, lesk, chromy. Jak důvěryhodná je historie? Ty km asi nebudou pravda - aby ses nedivil, až na to později přijdeš.

Navíc Tě čeká investice oleje, rozvoďák atd.

Ten seznam vyměněných dílů je jaksi moc bohatý...

Odesláno

Myslím, že jsem tady někde viděl diskuzi o omezení stáří plynové nádrže na 10 let. To by pak vypadalo, že se toho někdo může chtít zbavit, protože už mu to neprojde STK. Kdybych plkal nesmysly, tak mě opravte, plynu nerozumím, jenom jsem si vzpomněl na tu diskuzi.

Odesláno
Původně zaslal: VaP

Dobry den,

jsem tady novy. Mam nabidku koupit 405 s LPG, 1.6 ,r.v.95, najeto 156t., zakladni vybava, vymenena spojka, servo, pr.poloosa a cepy rizeni za 80tis.

Chtel bych se zeptat, jestli to neni trochu moc, protoze podobny auta jsem videl kolem 65tis.

Diky

hmm, to je pravda, při 156tkm spojka, servo a poloosa????? to je buď bouřka nebo vtip:aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ta cena neni úplně brutální, ale ani úplně malá. Pozitivum na tom autě je r.v. - to je asi tak jediný. Jinak bych pořádně prokouknul stav - v dobrym stavu by to nebylo zase tak špatný (stejně budeš muset investovat za rozvoďak, oleje, filtry), ale můj subjektivní názor je, že na 1,6 je LPG skoro až zbytečnost a bůhví, jak ho tam má majitel dlouho zabudovaný - prej nějak klesá životnost, navíc s tim nesmíš do podzemních garáží ... - to už i diesly se pohybujou na stejný (nižší) cenový úrovni. A těch 156tis km? - to? otázka - ale ostatně jako u každýho auta. Projdi si annonci, bazar na klubu a myslim, že tam najdeš i výhodnější nabídky:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...