adraj Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Ahoj,chtěl bych se zeptat mám jen jeden klíč už od koupě auta. Máte někdo zkušenost s uděláním druhého klíče. Je potřeba,aby bylo přítomno auto?Nějak nakódovat se to musí? Klíč co mám je vyklápěcí,ale dálka nefunguje. Mám dodělaný centrální zamykání zvlášť na jiném ovladači. Citovat
JaninaS Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Vem si jen klic a priprav si 500,- nedavno jsem si take nechavala pridelavat radsi. Citovat
strycek2 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 ja som dával vyrobiť origo vyklápací kľúč s DO v Peugeote FAMKO Brno, kľúč mi vyrobili podľa VIN a potom som tam bol s autom, aby kľúč nakódovali...cena 4500Kč Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 tak v original servisu to je vzdycky darda pokud se clovek spokoji jen s obyc klicem s imobilizerem stoji par korun pokud si zlomi planzetu popripade strati tycinku imobilizeru kazdy lepsi autoklicnik dokaze podle puvodniho udelat novej Citovat
JaninaS Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 ja som dával vyrobiť origo vyklápací kľúč s DO v Peugeote FAMKO Brno, kľúč mi vyrobili podľa VIN a potom som tam bol s autom, aby kľúč nakódovali...cena 4500Kč to:ADRAJ nebo JARDA Treba v Pelhrimove:D,asi z ruky co? [upravil dne 30.1.2014 19:49 od JaninaS] Citovat
JaninaS Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 To je jak je tam to krematorium.... jj,presne tam,je to kousek od Humpolce kam se odstehoval Hlinik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.