P607Olda Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Pokud je to opravdu 0,09 mA a 15 mA tak by to mělo být OK. Tak zkus jezdit, mělo by to být OK. Citovat
Borat105 Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 a co řikaš na tu zadní není tam problém.nebo je to taky v poho Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Celkový odběr předek + zadek je tak akorát, takže v tom problém nebude. Ještě si zkontroluj konstřící body jestli nejsou orezlé. Jinak těch 14,19 se mi při nabíjení zdá málo, vyzkoušej to ještě se zapnutým vyhříváním, zapnutými světly ... a trochu přidej plyn jak se to změní. Citovat
Borat105 Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 tak jsem dorazil k autu a nastartovalo to hned,prostříkal jsem všechny kontakty co jsem našel i co byly zapojene,tak prostě odpojil prostříkal a do konce mi jede i telefon ktery nejel a samozřejmě dobil baterie, a v servise prej nahrat znova řidicí jednotku motoru ,je zajimavé co udělají nezadbané kontakty tak už to bude snad v poho a děkuji všem za Rady a hlavně tobě Oldo.Je to fajn, že něco takovyho je tady ,člověk ušetří nějakou tu kačku než to dá servisu. Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Rádo se stalo. Ještě prověř těch, 14,19 V. Je to málo, jak psal koblih69, mělo by být asi 14,5 V při volnoběhu a zapnutých světlech. Ty původní baterie jsou asi OK? Citovat
Borat105 Odesláno 10. únor 2014 Autor Odesláno 10. únor 2014 Tak a opětovně auto před barákem na parádu,jezdilo to 3 dny a hotovo,tak jsem dal opět nabit baterie a točí to jak blázen a nic a když to roztáhnu sice nerad tak to chytne hned na 1 metru a hned to vypnu a pak startuji a motor naskočí jak malina ale na druhy den opět jen točí a nenaskočí,prosím tady ještě o nějakou radu než stím budu muset do Servisu. Děkuji Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 No ja neviem , ale vyzera to na starter. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.