Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Celkový odběr předek + zadek je tak akorát, takže v tom problém nebude. Ještě si zkontroluj konstřící body jestli nejsou orezlé. Jinak těch 14,19 se mi při nabíjení zdá málo, vyzkoušej to ještě se zapnutým vyhříváním, zapnutými světly ... a trochu přidej plyn jak se to změní.

Odesláno

tak jsem dorazil k autu a nastartovalo to hned,prostříkal jsem všechny kontakty co jsem našel i co byly zapojene,tak prostě odpojil prostříkal a do konce mi jede i telefon ktery nejel a samozřejmě dobil baterie, a v servise prej nahrat znova řidicí jednotku motoru :bacha,je zajimavé co udělají nezadbané kontakty tak už to bude snad v poho a děkuji všem za Rady a hlavně tobě Oldo.Je to fajn, že něco takovyho je tady ,člověk ušetří nějakou tu kačku než to dá servisu.

Odesláno

Rádo se stalo.

Ještě prověř těch, 14,19 V. Je to málo, jak psal koblih69, mělo by být asi 14,5 V při volnoběhu a zapnutých světlech.

Ty původní baterie jsou asi OK?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak a opětovně auto před barákem na parádu,jezdilo to 3 dny a hotovo,tak jsem dal opět nabit baterie a točí to jak blázen a nic a když to roztáhnu sice nerad tak to chytne hned na 1 metru a hned to vypnu a pak startuji a motor naskočí jak malina ale na druhy den opět jen točí a nenaskočí,prosím tady ještě o nějakou radu než stím budu muset do Servisu. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...