Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, včera jsem se nepřizpůsobil zimě a uletělo mi to v zatáčce na ledu pokrytým sněhem. Šel jsem zadním kolem do obrubníku. :ticho

Myslíte že je to na celou novou zadní nápravu? Mám podezření na ohnutý čep, viděl jsem jenom rozevřený buben.Zbytek se mi zdál v pořádku. Dal jsem tam rezervu a dojel s tím kousek domů. :mad:

post-51090-14109635175215_thumb.jpg post-51090-14109635174753_thumb.jpg

Odesláno

Je to potřeba rozdělat...

Určitě bude KO čep, ale bojím se, že i trubka nápravnice. Pokud jen toto, tak se to nechá opravit, ale pokud si něco udělal i s ramenem, bude levnější sehnat celou nápravu ;)

[upravil dne 25/1/14 16:04 od ChouLu]

Guest servisman
Odesláno

Podle mne bych asi řešil výměnou celé nápravy ,než po částech měnit a nakonec dopadne že vymění za celou. Viděl jsem nějakou akci na SB .

Odesláno

Už se mi stalo, že jsem z vrakáče koupil zadní nápravu s nesprávnou sbíhavostí (tedy naraženou). Takže radím, abys jednal jen s někým seriozním, komu bys ji mohl vrátit, v případě nespokojenosti. A kup nápravu stejného typu tedy bubnová/kotoučová, ať nemáš starosti a výdavky navíc.

Tím chci říct, nekoukej jen na cenu, ale od koho kupuješ.

[upravil dne 25.1.2014 20:12 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...