djvlada Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 ahojte kluci muzete mi poradit k cemu je za vzduchovim filtrem takovy ten jakoby druhy filtr otoceny smerem dolu takova ovalna krabice pred chladicema tatovi to upadlo a tak to pridelal motexpaskou ja sem rek ze je to k hovnu at to zavari a je ma klid o zbytecnost min diky za rady a k cemu to je Citovat
F.I.K Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Jestli myslíš rezonátor, tak to tlumí hluk sání a mělo by to snad i eliminovat prodlevu po přidání plynu. Citovat
miroja Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 Chcelo by to bud fotku, alebo presny typ motora. Pokial viem, tak naftovych 1,9-tok je viac typov. Citovat
marko306 Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 To by aj mňa zaujímalo na čo to presne je. Kamarátovy som stade vylial cca pol litra oleja z motoru. Mirec, to je tá nádoba na saní vzduchu hneď za filtrom. Citovat
miroja Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Tiez si myslim, ze to bude nejaky zasobnik vzduchu pri prudsej akceleracii, ci uz spomenuty rezonator.... Ale nie som motorar, odbornici sa mozno nad mojim nazorom len zasmeju . Na sobotu som planoval ocistu auta po zime, tak to skusim rozobrat a pozriet, ale ak si dobre vybavujem je to len prazna krabica... No ale na vikend hlasia rapidne ochladenie, tak to nerucim na 100% .... Vies ako sa tam dostal ten olej? Zeby nejako cez EGR ventil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.