JunEAu Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Zdar, potreboval bych potvrdit nebo vyvratit teorii, kdy mam "unaveny" brzdice vepredu a ty se projevuji tak, ze pokud jedu po kostkach nebo pres nejakej hrbol, tak mi predni brzdice vydavaji drncivy zvuk - jako bych zeleznou tyckou klepal na zeleznou banku zevnitr.... potom co jsme to rozdelali jsme zjistili, ze to dela uvolneny brzdic a opravdu zvuk ustane jakmile trosicku zmacknu brzdu, ktera ani nemusi brzdit, ale uz neni tak "volne"... A zaver byl, ze je to neopravitelny, ze se musej vymenit cely brzdice, tak at si toho nevsimam... Mate podobny nazor ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nespravila by to repas sada vodících čepů? Jen teorie, protože já na levým kole má taky větší vůli. Ale to je na autě které je 17 let starý, takže zádný překvapení. Jen si taky vzpomínám, jeden člověk měl něco podobnýho a ukázalo se že pak docela drasticky se mu sekly brzdový destičky (R Laguna II) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplod Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Me treba ve predu u 406ky, kdyz jedu prez hrboly klepe plechova krytka cepu rizeni. Zkusil bych jeste jestli to nejsou desticky u 205ky mi to delaly. [upravil dne 8/9/05 Xplod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunEAu Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Plechova krytka cepu rizeni uvolnena byla, ta uz je dole... ale jeste tam drncej i ty brzdice... Kua tak co s tim ? Dokazal by s tim nekdo pohnout ? Moje znamosti neuspely, prozatim ziju v tom, ze je to neopravitelny... jestli to nekdo dokaze spravit, tak sem s nim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nemusej se měnit celý jen ta pohyblivá čelist nebo jen šrouby. ovšem slyšel sem že tohle někomu dělaly i destičky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts