Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prdlo mi řidičovo okno při střetu zrcátek (zrcátko také v háji), a potřeboval bych vědět jestli je stejné stínování předních oken u různých r.v 97,98, 01, abych neměl každé okno jiné, až nějaké koupím na inzerát.

Díky

[Edited on 18/1/14 01:23 by Devr]

Odesláno

Přihlaš se do service boxu (musíš se registrovat pod libovolnou firmou a stačí cokoli co najdeš na netu, jen tam nepiš jejich meil i když mě nikdy nic nepřišlo:)). Koukni na různá coupe na čísla skel a porovnej si to. Katalog dílů je zdarma.

Odesláno

SB hlásí stejný objednací kód jak pro starý tak pro nový model a jenom jednu variantu, takže by neměl být problém, teda pokud jej předchozí majitel nenechal nějak zatmavit. ;)

[upravil dne 18/1/14 10:40 od Dave_k]

Odesláno

V servisboxu jsem už dlouho, ale díval jsem se tam jen na cenu a tohle mě nenapadlo, dobrej nápad :)...díky. Je to u všech typů karoserie a motorů pod jedním číslem. Takže by to mělo být opravdu jedno z jakého r.v. ty skla budou pocházet. Než jsem zalepil okna fólií, tak si pmatuju, že okna byly tuším tonované z fabriky do zelena. Je tak?

Jinak, pokud máte doma sklo, nebo zrcátko, tak kúpim za dobrej peníz :).

Edit: tak teď jsem mluvil s borcem co dělá díly coupe a údajně existují i skla do modra podle interiéru a do kterého státu se dělalo. Tak nevím, ale já mám do zelena a auto je ze švajcu.

[Edited on 18/1/14 12:27 by Devr]

Odesláno

No řekl bych, že na obou fotkách to vypadá totožně a asi aj tak mám to na svojim. Jestli to je tónovaný jsem nikdy neřešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...