DjBoom Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No možná si to ještě rozmyslím, ale s tím natrženým silemblokem to nebude žádná sláva........ Copak, copak? No já asi taky nedojedu peu protože sem se zase dal do rozebírání Hergot čeho že to vlastně bude sraz? :D
Bohouš Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Já dojedu, ale buďto s bráchou a nebo pomalinku svym. DJ - no nějak ten kus gumy popraskal a trošku mě to bouchá při rozjezdu.
Jirkap Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Já dojedu, ale buďto s bráchou a nebo pomalinku svym. DJ - no nějak ten kus gumy popraskal a trošku mě to bouchá při rozjezdu. Guma praskla a pak to bouchá při rozjezdu? )
Vvitty Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI DJ - no nějak ten kus gumy popraskal a trošku mě to bouchá při rozjezdu. ja ti rikal, ze to mas odvezt do Lan a nechat tam...
Bohouš Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Jirka - no řekl jsem to svýma slovama.......jinak mě popraskal spodní silemblok na motoru (nevím jestli jich je tam víc - moc jsem to nezkoumal) a motor se teďka trošku klepe, když mu dám napít, startuju a nebo se rozjíždím, případně prudčeji akceleruji apod.... No a jelikož můj dvorní mechanik má volno až 19.10., tak Peugeot stojí v garáži a čeká. Ale Džbán si ujít nenechám - to se už nepose*e. Uffff to jsem se vyčerpal.......
oddie Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Bohouš: tak dojeď na to skejtu, já vezmu in-liny a dáme race
Bohouš Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: oddie Bohouš: tak dojeď na to skejtu, já vezmu in-liny a dáme race Já ten skejt snad fakt najdu.....:mrk Ale s největší pravděpodobností dorazím s bráchou jeho lvem.
oddie Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Já přijedu z firemní akce, takže s sebou nic tahat nemůžu, kór ne celej den inlajny... Dorazím MHD a dost pozdě, jen se kouknout a dát jedno.
Jezkovi.voci Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty kdyz to tak posloucham, ze bych dorazil tramvaji? Radši šalinou ...
Driver Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Vvitty kdyz to tak posloucham, ze bych dorazil tramvaji? Radši šalinou ... Šalina v Praze nejezdí
DjBoom Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: Driver Šalina v Praze nejezdí Tady jezdí šulíni a přibývá jich
Marcel505 Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Tak teď jsem na rozpacích:roll. Doufám že tam teda někdo přijede aspoň autem, aby mě případně odtáhl...
Guest MilaS Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: Driver Šalina v Praze nejezdí Šalinó jedině, když si kópiš šmirglflósek . 2 Marcel505: Tam bude tolik lidí, že tě klidně odtlačí. A navíc, jak vidím, je to jenom po Praze :mrk:mrk. [upravil dne 5.10.05 MilaS]
Vvitty Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 tak kdo me dobrovolne vyzvedne na tramvaji u koupalka? jsme pili ponekud pres miru, rano autem rozhodne nejedu, takze dorazim bohuzel sockou....
Bohouš Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty tak kdo me dobrovolne vyzvedne na tramvaji u koupalka? jsme pili ponekud pres miru, rano autem rozhodne nejedu, takze dorazim bohuzel sockou.... těžká jsou rána opilcova.......:D:D klidně tě vyzvednu i jinde, když to upřesníš
oddie Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 No tak jsem ráno vylezl s rýmičkou a teplotkou, takže to na sraz příliš nevidím. Možná kdyby mi bylo nějak extra dobře, bych na vás přijel trochu naprskat a dát pořádnou rundu čajů...
Vvitty Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Vvitty tak kdo me dobrovolne vyzvedne na tramvaji u koupalka? jsme pili ponekud pres miru, rano autem rozhodne nejedu, takze dorazim bohuzel sockou.... těžká jsou rána opilcova.......:D:D klidně tě vyzvednu i jinde, když to upřesníš to by bylo super pracuju kousek od Tebe, jestli me pamet neklame... na Florenci... jestli jedes autem rovnou z prace, tak muzu dorazit k tobe, jinak prakticky kdekoliv na trase tram 26 nebo 8 mezi Florencem a Dzbanem (zastavka je primo naproti benzince...)
Recommended Posts