Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ještě se chci zeptat, je vhodné tam použít Carlson olej? v Tescu je v akci za dobrý prachy a navíc co sem koukal tak splňuje normy jako API SL/CF, ACEA A3/B3-08, A3/B4-08, MB 229.1, VW 505.00, takže kvalitativně nemůže být špatný ne? Jen se neplatí nehorázný prachy za značku jako např. v případě Mogul atd ne?

Odesláno

vymen olej a to i s filtrem,sracky z tesca tam zadny nelej ! a pro priste pojem nehorazny prachy prosím pouzívej od 10tisíc vejs,ok? Kdyz to prezenu,tak ti napisu,ze kdyz si olej vymenis sam a filtr taky,tak utratís nekde kolem 5ti stovek a to prehanim...

;)

Odesláno

To je sice pěkný ale chci ho (a tak nějak i musim) ho vyměnit zítra, takže nemůžu objednávat z internetu :)

A mimochodem je jasné že z eshopu to je levnější ale zase si musíme připočítat poštovné+balné takže jsme na stejné ceně jako z obchodu :)

[upravil dne 17/1/14 20:35 od virten]

Guest Džůny
Odesláno

Zjevně poradit nechceš, takže si tam nalij Tesco-olej a hotovo. :roll Tady ti to nikdo neodsouhlasí. Jestli nemáš na aktuální olej najeto 50k, tak \"nemusíš\" nic. Ideální by byl Total, ale dělej jak myslíš.

Odesláno

toto nepochopim ako niekto chce usetrit cca 100ku na oleji,do peugeotu patri TOTAL a je oproti inym vyrobcom ten z lacnejsich,a potom po takomto majitelovy kup auto:D

Odesláno

Koupil jsem si Mogul ale stejně jsem olej nevyměnil. Ani za boha nejde povolit vypouštěcí šroub na vaně a v leže na zemi se to dost špatně dělá, jelikož mám auto dost snížené musel jsem najíždět na prkna abych pod něho alespoň vlezl. S tim se zřejmě musí na zvedák, protože ať dělám co dělám, nešlo to povolit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...