oddie Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Mám problém u jedné 406 HDI 80kW RHZ, prolíná nafta kabeláží motoru, je nateklá v konektorech ŘJ, dvojitého relé, vstřiků, váhy vzduchu, snímače tlaku v sání... Kabeláž bude na výměnu, tu naštěstí mám, ale potřeboval bych zjistit příčinu - kde to prolíná, kudy se ta nafta do kabeláže tlačí, který prvek to dělá. Nevíte někdo, co je na tuto netěsnost náchylné? Snímače, DRV, vstřiky? Příp. jak to zjistit... Díky. Diag bez chyb, auto jezdí, ale dlouho by s tím asi nefungovalo. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 často teče snímač teploty nafty na HDi66kw, ale nevím, jestli je i na HDi80kw Citovat
oddie Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 Diag za běhu jsem nedělal, zatím nebyl důvod, ale udělat můžu. Přepady do lahviček můžu otestovat taky. Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 Tak koukám nic dalšího, no, co se dá dělat. Až bude čas, všechny konektory vyčistím a vyfoukám dosucha, sundám z nich gumové těsnění, díky kterému se to zřejmě natlačí do té kabeláže, nastartuju, a uvidíme, jestli to odněkud poteče a odkud. Když tam to těsnění nebude, mělo by to začít téct rovnou z toho příslušného konektoru, kudy se to tam dostává... Citovat
honza81 Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Co přes vysokotlaký čerpadlo? Shodou okolností bych přes víkend chtěl částečně demontovat RHZ z Xantie, takže bych mohl mít víceméně všechno z elektriky na odzkoušení, kdybys chtěl. Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 Vysokotlaká čerpadla tu mám zrovna dvě, i s DRV. Nicméně, teď jsem to byl šoupnout před garáž, hrabat se v tom budu asi až o víkendu, ale sundal jsem aspoň konektor toho čidla teploty nafty, ne na trubkách na zpátečce, a nafty v něm bylo dost, mohlo by to být ono. Každopádně to vyzkouším nejdřív. Dám pak vědět, až někam pokročím... Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Tak viníka už máme (viz foto). Najít to bylo celkem snadné, horší je teď ta výměna celého svazku kvůli tomu... Citovat
Guest servisman Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Myslíš že by to nešlo něčím odmastit ?? Tu kabeláž. Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Ne. Ty dráty mají ztvrdlou izolaci, časem by to popraskalo a zlámalo se. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Tak to máš pravdu to se nevyplatí, pokud tedy auto neprodáváš dál. Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 jo mam stejneho vynika ... ale s tim rozdilem ze ja nemam naftu na dratech ale tece to na motor ... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 je to ten snímač, jak píšu nahoře , poměrně často se mění, syn má už třetí... Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 je to predehrev nafty ;-) a ja ho asi odstranim uplne ... pry to bylo jen na nakych HDIckach tudis tam byt nemusi ;-) jen by me zajimalo jak velkej tlak nafty tam je :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 ano,je to předehřev, stojí v pežo cca 700kč, tlak nevím, ale asi to,co dává el. pumpa--cca 2 Atm Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 hmm to je docela dost ... no tak jeste uvidim cim to propojim bez toho predehrevu :-) dekuji Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 hadičkou, nebo spojkou udělanou ze dvou koncovek třeba z vraku... Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 hadicku asi mam ... musim jen zmerit prumer ... ale zas nevim zda ucvaknout ty rychlokoncovky na hadickach ... co kdyz to nekdy budu chtit dat z5 ... :-) domyslim to v pondeli az se budu moct hrabat v aute :-) Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Já ty koncovky mám, klidně se stav, jestli chceš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.