Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém u jedné 406 HDI 80kW RHZ, prolíná nafta kabeláží motoru, je nateklá v konektorech ŘJ, dvojitého relé, vstřiků, váhy vzduchu, snímače tlaku v sání... Kabeláž bude na výměnu, tu naštěstí mám, ale potřeboval bych zjistit příčinu - kde to prolíná, kudy se ta nafta do kabeláže tlačí, který prvek to dělá. Nevíte někdo, co je na tuto netěsnost náchylné? Snímače, DRV, vstřiky? Příp. jak to zjistit... Díky. Diag bez chyb, auto jezdí, ale dlouho by s tím asi nefungovalo.

Odesláno

Tak koukám nic dalšího, no, co se dá dělat. Až bude čas, všechny konektory vyčistím a vyfoukám dosucha, sundám z nich gumové těsnění, díky kterému se to zřejmě natlačí do té kabeláže, nastartuju, a uvidíme, jestli to odněkud poteče a odkud. Když tam to těsnění nebude, mělo by to začít téct rovnou z toho příslušného konektoru, kudy se to tam dostává...

Odesláno

Co přes vysokotlaký čerpadlo? Shodou okolností bych přes víkend chtěl částečně demontovat RHZ z Xantie, takže bych mohl mít víceméně všechno z elektriky na odzkoušení, kdybys chtěl.

Odesláno

Vysokotlaká čerpadla tu mám zrovna dvě, i s DRV. Nicméně, teď jsem to byl šoupnout před garáž, hrabat se v tom budu asi až o víkendu, ale sundal jsem aspoň konektor toho čidla teploty nafty, ne na trubkách na zpátečce, a nafty v něm bylo dost, mohlo by to být ono. Každopádně to vyzkouším nejdřív. Dám pak vědět, až někam pokročím...

Guest servisman
Odesláno

Myslíš že by to nešlo něčím odmastit ?? Tu kabeláž.

Guest servisman
Odesláno

Tak to máš pravdu to se nevyplatí, pokud tedy auto neprodáváš dál.

Odesláno

hadicku asi mam ... musim jen zmerit prumer ... ale zas nevim zda ucvaknout ty rychlokoncovky na hadickach ... co kdyz to nekdy budu chtit dat z5 ... :-) domyslim to v pondeli az se budu moct hrabat v aute :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...