Přema Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 .....řeším jeden \"problém\" před každým zvednutím hovoru a i po každém ukončení hovoru se mi na displeji ukáže stupnice hlasitosti medií...... zkoušel sem plno věcí ale nevím si s tím rady...... ne že by mi to nějak nevadilo ale chci vědět proč..... Citovat
brixtr Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 zkusil si to dat i do tovarního nastavení? dřiv mi tohle dělal mobil taky tak sem to dal do tovarniho nastavení a byl klid Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 ......ne a za to mi to nestojí abych o vše přišel a vše znovu nastavoval atd. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 me to zase delalo to, ze kdyz jsem si vypnul zvuk, tak se mi pri obnoveni zvuku pri kazdem telefonatu zvuk opet vypnul....no a ted to samo preslo po aktualizaci, ale zase mi furt pada facebook Citovat
MotoMoto Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Mě to dělá také, přesně jak Přema píše. Mám pocit, že to má něco společného s tím, že když začíná hovor, tak se ztlumí hlasitost multimediálních zvuků. Třeba přehrávání muziky. Zkusil jsem všechno a nic nedostanu to odtamtud tak jsem si na to zvyknul. Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 Tak to sem\"rád\" že to nedělá jenom mě........ ale kdysi to nedělalo...... ono to bude dělat asi nějaká apka ....ale která? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Spôsobuje to niektorá aplikácia, pravdepodobne doinštalovaná navigácia. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Koukni se co ti běží na pozadí, nějaký přehrávač, navigace nebo třeba cokoliv co by využivalo zvuk medií. Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 ..tak nic zajímavého ve spuštěných apkách tam neběží.....doinstalovanou navi tam mám \"navigator\" a \"mapy\" Citovat
Přema Odesláno 16. leden 2014 Autor Odesláno 16. leden 2014 ..tak sem odistaloval \"navigator\" a přestalo to.....děkuji všem za rady....... Citovat
MotoMoto Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Navigator tam mám také, ale ten jsem tam měl i dřív a to to myslím nedělalo. Ale stejně plánuji kompletní hard reset a tak uvidíme. Citovat
Přema Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 trochu to tu ozivim....kdyz cumim na nejakou stranku.....treba seznam.cz a je tam nekde nejaka reklama tak pri zvetseni stranky mi ta reklama skoci na cteny text.... kdyz dam klasickou velikost tak je to ok..... jen pri zvetseni..... je na to nejaky figl??? Citovat
3Run Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Padání facebooku není verzí androidu ale aktuálně vydanou verzí aplikace.. Ten zvuk může být jak jste přišli na to že je to appka nebo to způsobuje i některá vydaná ROM a musí se aktualizovat.. Za mě je nejlepší mít flashnutý mobil a aktualizovat cyanogenmod.. Ještě se stávalo často že při započatém hovoru byla hlasitost na \"reproduktor\" a muselo se to zapnout a vypnout (reproduktor).. to vyřeší v nastavení \"enable touch sound\" neboli zvuky při dotyku.. Citovat
podgy4 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 mě to také začlo dělat po té, co jsem si stáhnul bezplatnou navigaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.