Zemla703 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Zvuk jde z palubni desky.Prijde mi to jakoby za budikama nebo kolem vyskace na leve strane hrozne me to rozciluje.Nekdy to dela takle to je asi maximum nekdy to dela min nekdy to nedela nekdy to dela prerusovane nvm ... Rychlost ventilatoru na to ma vliv ALE neni to ventilator prijde mi to jako by to delaly vibrace ventilatoru kdyby to byl ventilator tak to dela furt.Treba kdyz nastartuju a je nastavene AUTO ze si to na zacatku samo pridava na otackach az k maximu tak se zvuk neozve.A jeste kdyz treba povolim volant vytahnu ho a zasunu tak aby to trochu bouchlo tak zvuk se zmeni ze treba zmeni intenzitu atd ... Prosim nesetkal se uz nekdo s timto zvukem musim ho eliminovat leze to na nervy silene.Treba je to znamy problem kdy v nakem spoji nebo neco za palubovkou a takle to pak dela.PLS HELP Predem dekuji za reakce Jeste napisu ze se to treba i utlumi nebo proste zmeni i kdyz treba zrovna zatacim a auto se nakloni jako kdyby se hybala kastle a tu vuli nekde vymezila nebo ja nvm ... [upravil dne 12/1/14 20:13 od Zemla703] [upravil dne 12/1/14 20:14 od Zemla703] [upravil dne 19/1/14 17:14 od Zemla703] [upravil dne 24/1/14 15:33 od Zemla703] Citovat
wojtěch Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 taky mi to tak někdy cvrliká a dělá to opravdu ventilátor když třeba přidám na rychlosti ventilátoru tak to přestane. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Tak to bych po 5km vystupoval, možná ještě dřív. Tipuju to na ventilátor a jeho ložisko. Nic jinýho mě nenapadá. Taky mi trochu cvrdliká, ale ne takhle šíleně a jen okolo určitých otáček. Citovat
Zemla703 Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 A da se vymenit samotne lozisko ? nebo staci jen tam prdnout vazelinu ? nebo se musi koupit ventilator ? Jeste nevite jestli tam je kluzne nebo kulickove. Na demontaz a montaz sem koukal mno tak ho vytahnu a kouknu ... Citovat
Dark69 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 To lozisko ti moze byt pocut len pri urcitej rychlosti ventilatora.. Preto to nepocujes stale.. Ak mas na klimu displej, tak vypni vsetko tlacitkom OFF... A otestuj to ci to bude robit dalej alebo nie. Citovat
Tony Stark Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 řešil jsem to a je to ložisko ventilátoru, u mě jej stačilo promazat Citovat
Zemla703 Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 to Dark69 : takova jednoducha vec a to me jeste nenapadlo vyzkouset to je pravda hned zitra vyzkousim to Tony Stark : dekuju za informaci v to doufam ze to bude tak a bude stacit jen promaznout ... je to nejlevnejsi (skoro zadarmo) a nejjednodusi Zatim dik zkusim nafotit a treba z toho udelat nejaky uzitecny navod ... Citovat
Zemla703 Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 Zde taky úspěch byl to ventilátor.Omlovam se ale nic sem nenafotil dělal jsem to večer a mel takový nervy ze sem ani na focení nepomyslel Vystrikal jsem místo kde jsou uhlíky kontaktolem vyplavilo se spousta bordelu z ukliku a mikropilinky mědi teflonovym sprejem konec hridelky (kluzne ložisko) a pak i hadickou na spreji na slepo druhy konec pod plastovou turbinkou.Pak byla ještě nečistota na konektoru co de do regulátorů nataveny plast a byl tam špatný kontakt. Nyni ventilátor funguje na 100% a nedělá žádné pazvuky. Děkuji za reakce a rady snad to někomu pomůže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.