Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:myslim

Pokud budu vycházet z cen mé byvalé 407, minus teoretická sleva na stáří + práce co je u nás

10695 -30 % + (9*500)= 12000 kč s DPH

časová norma je na to 5.6 H :D

i pro mechanika co to několikrát dělal se to nedá stihnout v tomto čase

[upravil dne 13/1/14 11:28 od Milhaus65]

Odesláno

To se tak krasne cte.

Pry vemou stare dily zpet......

Zustavaji mi dve moznosti proc tak rekli.

1.) Tvoje rozvody daji nekomu jinemu:D

2.) A nebo ti to vubec nevymeni,aby ti to nemuseli ukazovat:D:D:D

Odesláno

Jo takhle.

Tak to juch.

Pardon:mrk

Stejne po tech skusenostech bych si poznacil nektery kryt a nebo remen samotny.....

Ted zrovna delam jedno autz SK a menili tam ventily,akorat ze hlava nebyla dolu..........tak asi je nahazeli pres saci potrubi a stare vyhodily vyfukem.....:aut

Odesláno

Ja ti odporucam ist do Chomutova za Strakim .Nebudes lutovat ja som tiez meral cestu 570km a nelutujem stale som usetril 350eur aj ked som isiel taku dialku.Vely ludi hdi nevie opravit aby ta to nestalo vela eur a nebude to ono.

Odesláno
Jo takhle.

Tak to juch.

Pardon:mrk

Stejne po tech skusenostech bych si poznacil nektery kryt a nebo remen samotny.....

Ted zrovna delam jedno autz SK a menili tam ventily,akorat ze hlava nebyla dolu..........tak asi je nahazeli pres saci potrubi a stare vyhodily vyfukem.....:aut

Asi tam mají borce, který umí loď v láhvi :)

Po zkušenostech s reklamací telefonu :blicismajlik se tomu nedivím a dneska si taky věci značím, pokud u toho nejsem.

Odesláno

Mám podobnou zkušenost....služební octa.....pořád že to nějak blbě jede......mrknu na pal.filtr, myslel sem že sem vytáhl olejový, tak barva by tomu odpovídala......složil , označil barvou všechny šroubky a kryty na všech filtrech...a ejhle...ono to i jede.....je jasné že i v origo škoda servisech na to serou....\"však je to firemní tak to ještě dalších 30.000km vydrží\"...no kolikrát se ten scénář opakoval buhví......ale ten palivák měl tak 100.000km

• O 3 roky později...
Odesláno

Ty jo.

Vetsinou plati ze CR do roku 2010 je vymena rozvodu 160.

Ale je to opravdu individual protoze uz jsem zazil roztzeny pri 80 tkm.

Za mne......menil bych urcite do 150 tkm.

Odesláno
2 hours ago, straki007 said:

Ty jo.

Vetsinou plati ze CR do roku 2010 je vymena rozvodu 160.

Ale je to opravdu individual protoze uz jsem zazil roztzeny pri 80 tkm.

Za mne......menil bych urcite do 150 tkm.

no skor by si mal povedat, ze po 79 tisic...:D

Odesláno (upraveno)

ja osobne som nasiel najlacnejsiu sadu rozvodu s vodnou pumpou za 210 euro.

napadlo ma, ze keby som si tu sadu vyskladal solo z lacnejsich komponentov, mozno by to vyslo aj lacnejsie.

len mi neni jasne, co vsetko to obsahuje...cize: samotny remen, vodnu pumpu a styri kolecka (zrejme napinacie a vodiace kladky) ale niektore sady obsahuju len jedno kolecko, alebo dve, tak neviem. co je vlastne komplet vymena rozvodu? 

Upraveno uživatelem stati

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...