Xander Cage Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Mám takový problém, někdy když jedu a vyřadím, tak jak klesají otáčky, tak někdy klesnou tak, že auto chcípne, ale někdy ne. (stane se to tak 5x z 10 vyřazení). Ale chytne hnedka okamžitě, úplně nabrnk. Nevíte někdo, čím to může být? Kabely od svíček a svíčky jsou nové. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nejsou volnoběžný otáčy moc nízký? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Máš tam klimu? Nemáš zvýšenou spotřebu? Že by se něco zadíralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Cage Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 No tak za prvé: jak se dají nastavit volnoběžné otáčky? No jsou jak kdy, ale většinou tak něco pod 1000 ot/m a s tou klimou, no klimu sice mám, ale vypnutou. Kde to má čerpadlo? Že bych ju uplně vyřadil (stejnak není fční) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Na sání je bazmek na ovládání plynu (vede z něho lanko k pedálu). Je tam takovej doraz kde je šroubek \"červík\", se kterým se dají ladit otáčky. Ještě mě napadá, že to lanko drží takovej kus železa, kterýho drží ho 2 šouby. Když jeden chybí tak se to celý hýbe a zdechá to. To se mě nedávno stalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allegretto17 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ahoj.Mám 605 sv24,chcípalo mi to taky a problém byl v odrušovacím kondenzátoru u cívky(nejsem autoelektrikář,ale snad se to tak jmenuje),je to malá černá \"krabička\" (připevněná na boku kaslíku baterie),ze které vede zem na zapalovací cívku.Očistil jsem kontakt,přitáhl matku(10) a je po problému.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts