orlicky.michal Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 zdravím. chcem si do mojho autíčka namontovať pod predné sedadlá LED pásy a chcem aby mi svietili keď otvorím dvere no neviem kam to zapojiť pretože keď som zhodil vrchnú lampičku a premeral tie káble ktoré do nej idú tak v nich bolo stále 12V takže neviem kam presne to zapojiť tak aby mi to svietilo pri otvorených dverách. ak mi niekto viete poradiť tak vopred ďakujem Citovat
vladosr Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 ked si mal stále 12V , tak ti ziarovka svietila ? .....aj ked si zavrel dvere ? cez spinac dveri zvycajne ide kostra......ci Citovat
MilanF1 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Přes stropní světlo. To ti tam vedou jenom 2 kabely? Já jich tam měl více, nakonec jsem zapojil správně V podstatě jiná možnost, než stropní světlo, není. Citovat
Háček Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 ja mam u 405ky na stropní světlo 3 kábliky minus stálej plus a plus na dveřni spinač , stálej je na to když si chceš zapnout světlo se zavřenejma dveřma ale nevim jak to ma 306 Citovat
sedrik20 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Ja to mám tiež zo stropneho svetla ale ťahal som z A stlpiku na soferovej strane a tak do palubovky pekné po nohy a tiež sa mi podarilo natrafiť hne na prvý raz na správne káble. A este to mám urobené tak ze mám lesku v hmlovkach a tiež takto poriesene ked otvorím auto krásne zasvietia Citovat
Návštěvník Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 U 306 jsou kabely čtyři pokud se nepletu, dodělával jsem světlo do kastliku, napadlo mě že to napíchnu na stropní světlo, no na dvouch bylo furt 12V a na dvouch furt mínus, což jsem teda absolutně nepochopil. Tak jsem to vzdal a napíchnul jsem to přes spínač přímo do pojistek Pravda že u sedanu je to vůbec komplikovaný protože je to propojený se zadním stropním světlem, který pokud se nepletu HB nemá. Citovat
orlicky.michal Odesláno 9. leden 2014 Autor Odesláno 9. leden 2014 veď práve ... ja tam mám 4 káble a v 2 je stále 12V a 2 sú mínusové .. svetlo svieti iba pri otvorených dverách preto tomu nerozumiem .. chcel som to dnes robiť ale keď som to odmeral tak som nechápal a nevedel som vymyslieť ako to zapojiť .. ani som to neskúšal lebo som chcel zistiť či s tým niekto nemá skúsenosť Citovat
olda Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Tak zkus zavřít všechny dveře a stane se zázrak,jeden mínusový zmizí,nebo zmáčkni spínač ve dveřích.Jeden minus je stálý,pokud chceš zapnout světýlko ručně a druhé mínus je spínané dveřním spínačem. Citovat
yamaha850 Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Ja som si káble k LED osvetleniu napojil priamo vo vnútri interierového svetla , káble som naspájkoval priamo na kontakty objímky žiarovky Citovat
orlicky.michal Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 Ked som to robil som nakoniec prišiel na to ze to je biely a žltý kábel takze som to nezapojil na objímajú žiarovky ale priamo na ne takze mi to svieti aj bez toho svetla a je to tak lepšie. Ale pri skladaní stropneho svetla som prišiel na to ze spájanie tých káblov cokoladkami nebolo najlepsie riešenie pretože tam hrozne zavádzajú. Takze odporúčam použiť nejake iné spojky. Citovat
Lucasao Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Už jsem to tady v nějakém podobném vlákně psal, a stále nechápu proč to většina lidí řeší tak složitě a rozebírá půlku auta, aby se dostala ke stropnímu světlu. Důležitý je pouze spínač kostry ve dveřích, a to odkud vemu 12V je úplně jedno. Samozřejmě to funguje, i když natáhnu 12V ze stropního světla, ale pořád mi příjde zbytečné tahat min. 2m kabelu ze stropu, když 12V si můžu vzit někde z pod palubovky. spyke610 : některé HB zadní stropní světlo taky mají [upravil dne 14.1.2014 07:43 od Lucasao] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.