tarbo11 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Zdravím všechny pažouťáky v novém roce a mám dotaz:mám 307 sw,1.6 16v,r.v.2006 a nehorázně pomalu se mi ohřívá motor,pokud nejedu do kopce(není zátěž),tak se ohřeje na provozní teplotu tak po 15km jízdy.Měl jsem vadný termostat,ten jsem vyměnil,zlepšilo se to,ale jen o málokryt pod motorem nemám a auto pochází z itálie.Předtím jsem měl to samé auto,ale r.v.2002 a tam tento problém nebyl.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Předem dík za rady. Citovat
Tony Stark Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 mě to zase blbo když jsem jej koupil, vypustil jsem chladičku a byla růžová = pro koncerny VW, dal jsem modrou a mám klid mrkni na to jakou tam máš kapalinu popř. máš termostat stále otevřený - taky možnost. Citovat
P607Olda Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 I ten nový termostat může být vadný, párkrát jsem to už zažil. Zkus hadice k chladiči, měly by být studené až do 70 stupňů. Termostat pro severské země? Prý to existuje. Citovat
tarbo11 Odesláno 13. leden 2014 Autor Odesláno 13. leden 2014 Tak jsem se včera znovu na to díval a můžu říct jen jedno-1100kč v pr....!Tři měsíce starej termostat to má za sebou,otvírá brzo,tak jak to dělal ten před ním co byl origo.Tak zatím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.