Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tlačítko klíče - objednací číslo

Recommended Posts

Odesláno

Nějak nemám svůj den, nebo jsem ospalej, nebo nevím, ale nedaří se mi v SB najít samotné gumové tlačítko dálkového ovládání v klíčku, 406 restyl, r.v. 2000. Nevíte někdo?

Odesláno

Pe.Tr: na tebe jsem spoléhal hlavně :) přeci jen už jsem od tebe těch tlačítek měl několik. Akorát co pamatuju, zkoušel jsem snad 3 varianty, nevíš, co byly ty další? Za tenhle tip díky.

Odesláno

Jedno gumové tlačítko se mi tu válí průměr cca 1,5 cm dával jsem za něj 90 kč ale za poštovné se ho zbavím :papa tak pokud máš zájem napiš.Chtěl jsem dám foto ale nějak se mi nedaří.Koukni na meil.

[upravil dne 7/1/14 13:14 od Roman 1173]

• O 5 měsíců později...
Odesláno
9926CA je pro 605 a da se napasovat po uprave skoro kamkoliv

oddie pro tvůj nemux se solo tlacitko nedelalo

Jen oživím tento příspěvek. Bohužel se mi stala nepříjemná věc a to, že se mi poškodilo gumové velké tlačítko na klíči s DO. Výše uvedené obj. číslo lze použít i u mě? Popřípadě, nemá někdo doma jedno uvedené tlačítko navíc?

post-7387-14109638234494_thumb.jpg

Odesláno

Ano, to by mělo být ono. Snad nedělali soudruzi z Francie více rozměrů. Mám 406 r.v. 1996. Změřil jsem průměr tlačítka a to je 14 mm. Poslal jsem SZ. Děkuji za nabídku

[upravil dne 20/6/14 15:07 od OK406]

Odesláno

Tak odkaz mi to nepovolí vložit,ale pokud budete potřebovat náhradní tlačítka tak do Googlu zadat ,,náhradní tlačítka peugeot\" a dají se sehnat za cca 69 kč bez pošty.

[upravil dne 20/6/14 23:03 od Roman 1173]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...