SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Potřeboval bych poradit kde by mohla být závada. Když jezdím s autem já je vše vpořádku ale pak si ho vzeme na víkend manželka a přijede s rozsvícenou kontrolkou a touto hláškou ( děje se to ale jen bud u plné nádrže nebo když je kolem půl nádrže) jinak je to OK. Může to být naftou? Budu měnit palivový filtr (určitě bude zanesený když jsem viděl v jakým stavu byli ostatní filtry) Máte ještě nějaké nápady nebo už tento problém někdo vyřešil?? Díky moc [upravil dne 25/2/14 17:25 od SPetrasek] Citovat
pyrone Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 nedavaj auto manzelke ale si sprav vikend s manzelkou a zistis co s nim vyvadza Citovat
SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 jojo taky jsem jí říkal že někde dělá chybu. Já nevím Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Neřeš to připojíme to na diag až přijedeš. Případně by se dal udělat proplach TEC2000. Za chvíli jedu do ČB chceš koupit ten filtr? Citovat
SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 nene dobrý už ho mám objednanec v písku. nevím čím může být ta hláška. pak to chcipnu a jede to normálně akle hláška svítí dál. samotná hláška zmízí cca po 100 km. Jsem zvědavej jestli náhodou nebude svítit zase až dneska večer přijede Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Manželka jezdí v nízkejch otáčkách a pak víc šlápne na plyn auto se snaží zabrat, ale nedoreguluje tlak. Takže jsou vadné vstřikovače, čerpadlo nebo DRV ventil na čerpadle... Ty to máš čerstvě koupené? Ale filtr je základ, třeba je to jenom neprůchozí filtr [upravil dne 5/1/14 09:33 od koblih69] Citovat
SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 18, 10, 2013 to je datum koupení auta. Dřív jsem se na to nedostal ono to taky nesvítilo od začátku Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 No uvidíme, koukneme na to co je tam uložené za hlášku a po kolika ti regeneruje FAP. Rozhodně není dobře, že výměnu filtrů odkládáš tak dlouho. Rozvody, filtry... je potřeba měnit ihned. Citovat
SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 to chápu vím o tom ale vyskytl se prosblém a musím investovat jinám. Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Manželka jezdí v nízkejch otáčkách a pak víc šlápne na plyn auto se snaží zabrat, ale nedoreguluje tlak. Takže jsou vadné vstřikovače, čerpadlo nebo DRV ventil na čerpadle... Ty to máš čerstvě koupené? Ale filtr je základ, třeba je to jenom neprůchozí filtr [upravil dne 5/1/14 09:33 od koblih69] to by byl nouzak pripadne vypnuti vstrikovani. Tam bude spis neco se vzduchem.... Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Rozsvícenou kontrolku chápu jako nouzák a třeba při překročení horní meze tlaku v railu to vstřikování nevypne Ale to je jedno, uvidíme co to ukáže za chybu. Třeba zlobí regulace turba... Citovat
SPetrasek Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 no jsem zvědavý co to bude a doufám že jen nějaká blbůstka. auto je super tak bych ho nerad hned dával k doktorovi. Citovat
Daliborkolinko Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 ahojte, mne toto svietilo - pricina bola lamda sonda horna, vymenil som a uz je OK. len je to kus drahsie.. Citovat
straki007 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 A cetl jsi si na jakem motoru to je? Ty mas benzin. Tohle je diesel Citovat
Gibon83 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 mne to obcas zasvieti, ked mi skape motor. Takze zrejme manzelke to casto chcipa rovnako vypnutie motora nepomaha, check engine light zhasne sam po nejakej chvily. Citovat
SPetrasek Odesláno 25. únor 2014 Autor Odesláno 25. únor 2014 ještě mě napadlo měl jsem prasklou hadici od intercooleru k turbu. tak jsem jí zkrátil tak mě napadlo jesstli kvuli tomu že je kratší a trochu přiškrcená tak kvuli tomu mi vyskakuje ta háška??? Citovat
SPetrasek Odesláno 25. únor 2014 Autor Odesláno 25. únor 2014 co myslíte bylo by to možné že to pak napíše v diagnostice že je nízký tlak turbodmychadla??? Díky za rady Citovat
koblih69 Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Přiškrcená nějaký rozumným způsobem nevadí, ale ty nepíšeš jak moc... spíš bych se bál, že to někde fouká... Citovat
brixtr Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 no já jí měnil za kratší a neměl jsem problem ani to nic nehazelo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.