Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit kde by mohla být závada.

Když jezdím s autem já je vše vpořádku ale pak si ho vzeme na víkend manželka a přijede s rozsvícenou kontrolkou a touto hláškou ( děje se to ale jen bud u plné nádrže nebo když je kolem půl nádrže) jinak je to OK.

Může to být naftou? Budu měnit palivový filtr (určitě bude zanesený když jsem viděl v jakým stavu byli ostatní filtry)

Máte ještě nějaké nápady nebo už tento problém někdo vyřešil??

Díky moc

[upravil dne 25/2/14 17:25 od SPetrasek]

Odesláno

nene dobrý už ho mám objednanec v písku.

nevím čím může být ta hláška. pak to chcipnu a jede to normálně akle hláška svítí dál. samotná hláška zmízí cca po 100 km. Jsem zvědavej jestli náhodou nebude svítit zase až dneska večer přijede

Odesláno

Manželka jezdí v nízkejch otáčkách a pak víc šlápne na plyn auto se snaží zabrat, ale nedoreguluje tlak. Takže jsou vadné vstřikovače, čerpadlo nebo DRV ventil na čerpadle... Ty to máš čerstvě koupené? Ale filtr je základ, třeba je to jenom neprůchozí filtr ;)

[upravil dne 5/1/14 09:33 od koblih69]

Odesláno

No uvidíme, koukneme na to co je tam uložené za hlášku a po kolika ti regeneruje FAP. Rozhodně není dobře, že výměnu filtrů odkládáš tak dlouho. Rozvody, filtry... je potřeba měnit ihned.

Odesláno
Manželka jezdí v nízkejch otáčkách a pak víc šlápne na plyn auto se snaží zabrat, ale nedoreguluje tlak. Takže jsou vadné vstřikovače, čerpadlo nebo DRV ventil na čerpadle... Ty to máš čerstvě koupené? Ale filtr je základ, třeba je to jenom neprůchozí filtr ;)

[upravil dne 5/1/14 09:33 od koblih69]

to by byl nouzak pripadne vypnuti vstrikovani.

Tam bude spis neco se vzduchem....

Odesláno

Rozsvícenou kontrolku chápu jako nouzák a třeba při překročení horní meze tlaku v railu to vstřikování nevypne :myslim Ale to je jedno, uvidíme co to ukáže za chybu. Třeba zlobí regulace turba...

Odesláno

mne to obcas zasvieti, ked mi skape motor. Takze zrejme manzelke to casto chcipa :D

rovnako vypnutie motora nepomaha, check engine light zhasne sam po nejakej chvily.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ještě mě napadlo měl jsem prasklou hadici od intercooleru k turbu. tak jsem jí zkrátil tak mě napadlo jesstli kvuli tomu že je kratší a trochu přiškrcená tak kvuli tomu mi vyskakuje ta háška???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...