Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, kluci

moje auto jede po rovině 90km/hod, a když čuchne ke kopci - ne tahne , a nejede. Zkoušel jsem vyměnit vahu vzduchu, po výměně 4x vah vzduchu - auto se chova stejně, a ne tahne. turbo jede na plný výkon. Zhanim 100% opravaře, kteří spraví Peugeot 1,4 HDI 50 kw. Potřebují 100 % stav vozidla - jezdim na dlouhe cesty. :myslim

Odesláno

Diagnostika byla dělana , ne ukazala nic. palivo mam 5 let stejne. Palivovy filtr vyměněn, najeto 500 km, dělano v avtoryzovaném servisu. Před pulrokem byla výměna RJ + palivové potrubí, a od te doby auto ma menši vykon, jako před tim.

Odesláno

Před výměnou řidicí jednoutky auto dokazalo zapasit aj s Sharanem, ne v rovině ale v zatačkach, po rovině max řychlost byla 170 km/hod, a tak vznika otazka jesli před vyměnou RJ auto nebylo chipnute?

Odesláno
tak pokud mam ted original RJ - proč auto do kopce jede jenon 20 km/hod na dvojku, nebo je to zakladní nastavení Peugeot 1,4 HDI?

pokud by mi vyměnili v autoriz. servisu ŘJ a auto jelo jak píšeš, tak bych se tam vrátil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...