Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

výměna P 807 za ??? vyměněno

Recommended Posts

Odesláno

Stále se Haryk nevyjádřil, jestli chce menší vozidlo, nebo rádoby stejné jak 807, naftu nebo benzín. Já mám Grand Espace v automatu, takže vím očem je řeč. Proto jsem mu taky doporučil Espace. Turan, 5008, Picasso, jsou menší jak 807 a samozřejmě že řízení bude taky kapku jiné. TAky to co mám teď se jináč řídí jak C8, ale je pravda že rendík je kapku snížený a je to 3,5 V6:P

A ten Voyager není 7 místní, tedy vypadá jak 7 místní ale max to bude pro 6 - má to tuším 2+2+lavice pro 2 v kufru.:myslim A za víc jak 250 klacku:D

[upravil dne 3/1/14 09:18 od Tango C8]

Odesláno

dusan 2: viděl si tu lavicu? max pro dvě děcka a to má ještě sklon sedáku tak na .... no nic moc. Takže proto jsem psal že je to 2+2+2

[upravil dne 3/1/14 09:57 od Tango C8]

Odesláno

mě se taky ta C 4 líbí, až na ten robot, menší auto klidně, najedu cca 8-9 t za rok bral bych spíš benzin, jezdím dost krátké cesty.

Výměna mě napadla, jelikož můžu dostat 100 klacků a něco ktomu, ještě nevím nakonec si nechám pažouta :myslim

Odesláno

100 klacku za 03?:myslim TO nevím, ale když to máš ověřené někde, tak to je slušná cena.

V C4 není jenom robot, je tam i normál automat, ale nevím jestli ho dávali taky do benzínu.

Odesláno

Tohle bude asi prekérka něco vybrat. Auto pro 7, ročník 09-10, automat a v benzínu do 250tis.

To je pomalu si něco takovýho nechat dotáhnout z ciziny na zakázku, protože na Sauto mi podle těchto kriterií nevypadně ani jedno auto a pokud dám od 2008 tak jen 6 aut :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...