Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

307 s timhle motorem tady zas tolik neni ale urcite by neco mohl poradit Gabriel307 ..

Odesláno

Z fotek to vypadá slušně. Pouze volant vypadá, že auto najelo cca 2x tolik než je psáno. Stejně tak sedačky. Motor je poměrně žravý a trpí občas nestabilním volnoběhem, ostatní asi jako u každého auta. Za podobnou cenu koupíš 407 což je trošku jiná liga...

http://www.aaaauto.cz/cz/peugeot-307/car.html?id=24569295&make=92&model=970&ymin=2007&ymax=2007&body=C

[upravil dne 2/1/14 11:29 od koblih69]

Odesláno

Chce to vidět. Ošoupaný volant zase tak moc v dnešní době nic neznamená. Máme služební octávku na které je najeto POCTIVÝCH 145 tisíc km a podle volantu vypadá na min. 500 tisíc.

Odesláno

hardhouse.trip : Ale ty mas pred-facelift a jeste k tomu uplne jiny motor .. :myslim

Odesláno

kuk už jsem tady :D zatím jsem nic nepozoroval najeto poctivých 130.000 ale dnes bych volil už 2.0 když jsem naložený tak to už nejede jak má

zatím výměna brzd(komplet),chladiče klimatizace,pravé přední ložisko,čeká ještě táhlo řízení a kulák ale jinak jsem spokojen

Odesláno
Někde jsem taky četl, že se na tom motoru zasekávaj ventily...a vzhledem k mým zkušenostem s 307 bych raději dneska už taky šel do 407 ;)

myslím, že ak sa aj na niektorých kusoch ventile zadierali tak po toľko km to už majú každá jedna poriešené, väčšinou ešte v záruke, u mňa poctivých 240t km a všetko v pohode, samozrejme bežné spotrebné veci ale žiadne veľké sumy ako u diesla

samozrejme najdôležitejšia je kvalitná obhliadka ako vždy u ojazdenky, km pochybujem, že sú správne...a ani nie sú podstatné, podstaný je aktuálny stav auta

Odesláno
Z fotek to vypadá slušně. Pouze volant vypadá, že auto najelo cca 2x tolik než je psáno. Stejně tak sedačky. Motor je poměrně žravý a trpí občas nestabilním volnoběhem, ostatní asi jako u každého auta. Za podobnou cenu koupíš 407 což je trošku jiná liga...

http://www.aaaauto.cz/cz/peugeot-307/car.html?id=24569295&make=92&model=970&ymin=2007&ymax=2007&body=C

[upravil dne 2/1/14 11:29 od koblih69]

NO nejsem sice expert na 307 ale to auto se mi libi tak obcas inzeraty sleduju stejne jako tady \"nase kary\" - tohle je teda ECHT social vybava :ticho

4x okna v el. - NE

Tempomat - NE

Aut. klima - NE

Park. senzory - NE

Výhřev sedáků - NE

...

Odesláno

Nebrat kvůli čemu? Kvůli tomu, že nemá tempomat, nebo parkovací senzory, nebo vyhřívaný sedačky? Nebo že jsou v elektrice jen přední okna? A manuální klima je u tak rozežranýho benzínu spíš výhoda ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...