Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od aligatoru jsme v rodine odešli.. po roce se začali na dvou telefonech loupat písmenka až to bylo uplně bilé :( Teď jsou v rodině MyPhone Halo 7 a bez problému..

Odesláno

aligátory nebrat,jeden takovej lepší myslim že osmistovka a taky nevydržel dlouho,je to pro starší lidi,ale to ovládání se časem ochodí a pak se nikam nedovolaj a to rychlý volání, taky žádnej zázrak,babička asi po roce přešla na normální mobil

jo,už vim,zasekávaly se tlačítka když se zamáčkly

[upravil dne 29.12.2013 16:14 od vendelinek]

Odesláno

koblih69-když mi tem mobil pro seniory vyhovuje - h--no již vidím, takže to čtení je super. Jinak nepotřebuji mp3, ani radio, jen někdy foťák. Taky se mi líbí to V, nepoškodím jej tak často při pracech venku na zahradě, se dřevem apod. Emporie je dobrá, ale cena trochu výše na to, co umí - http://www.ab-com.cz/emporia-click-v-32-c-cerna-barva-bez-cz-menu-v32c-001-_d428986.html. Takže ještě se rozhoduji.

Odesláno

No úplně tomu nerozumím, teda tomu čtení ano (třeba Samsung D250 má při vytáčení čísla asi 1cm vysoká a koupíš ho jetý kolem 500,-), ale tomu nepoškození teda ne, protože jsi začal výběrem z telefonů, které i při slušném zacházení nic nevydrží... Kup osvědčenou značku a budeš mít klid. A pro nějaké hrubší zahájení se vyhni véčkům a podobným ptákoviným.

Odesláno

Zrovna včera jsem na tebe myslel když jsem se v obchoďáku prohrabával telefony do 2000,- nechápu proč chceš za každou cenu NoName když renomované značky za tyhle peníze koupíš v pohodě...

Odesláno

No, hlavně, proto, protože nejsem v tomto oboru \"špica\", nemám žádné zkušenosti.- Vím jen , co bych asi chtěl a rád so nechám poradit. :papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...