Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,vyměnil jsem 406 1.8i za 2.0Hdi a mám trochu problém s tahem motoru.

Když jedu od 1 a otáčky jdou plynule nahoru můžu v klidu řadit další stupně a motor krásně táhne,ale pokud dojedu v kopci kamion a musím přibrzdit a podřadit třeba z 5 na 4 a klesnou otáčky motoru pod 2700 je to jako mrtvola než to vyleze opět nad 2700,pak vystřelí jak raketa.

Múže někdo poradit?PLEAS

Odesláno

Opravdu je to tak od spoda zabírá krásně,ale při podřazení a a snížení otáček je to až takhle vysoko.....ještě mě napadlo,že by to někdo chipnul,ale jistě to nemohu říci...tu váhu určitě zkusím.....dík :)

Odesláno

taky se přiseru protože mám podobnou věc s tahem.. mám motor LFY když jedu nějakou rychlostí a chci zrychlit tak dupnu na plyn a první sekundě se motor jak kdyby přidusí (je cítít že přestane táhnout) a hned vystřelí a jede(táhne) .. začlo to dělat tak před 14ti dny.. čím by to mohlo být?

Odesláno

to co popisujes mi začalo dělat u benzinu asi pred dvema roky....po pár týdnech se to zhoršilo....auto nešlo ráno nastartovat....po obědě chytlo jako svíčka a během jízdy sem tam zacukalo....vymenil sem vzduchovy filtr a pořád stejný problém..měřili jsme tlaky a spoustu dalších věcí..nakonec sem vyměnil vstřikovací ventily a bylo dobře....než ho žena odepsala....

Odesláno

tak me to chytá perfektně.... vzduchový filtr jsem teda neměnil (je čistý) .. měnil jsem jen palivový protože to nechtělo jet (po provedení řezu byl od jednoho konce po druhý uplně černý zanesený) .. po výměně to jede jak drak.. ale ted to začalo tohle... nedělá to vždy... ale prostě občas když šlápnu tak prvně to zadusí a pak vystřelí...

Odesláno

jj....jak popisujes....mel sem to stejne a prislo to casem...byl sem z toho na prasky.....jinak nevim..:myslim ..ja mel jeste jeden motor ze kteryho jsem zkousel dily....

[upravil dne 29/12/13 11:48 od a.l.a]

Odesláno

jakmile vyjede z garáže hdi stčím tam staré auto,které dojede po svých a pak by to problém být neměl....

[upravil dne 29/12/13 12:38 od a.l.a]

Odesláno

kuovat neco takto od nekoho z hromady je těžko.. kdo ví jak dlouho to bylo někde hozené a jestli už to nebude vyrezlé.... pokud je to z auta co má kleknutý motor tak to bude určitě lepší než to co se válelo někde pod okapem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...