Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,

chtěl jsem se zeptat, nevíte kde koupit novou nokii e7? koukal jsem na ebay, ale tam s nákupem telefonu zkušenosti nemám. Jak poznat, aby se nejednalo o nějakou předraženou čínskou kopii?

Díky

[upravil dne 27/12/13 08:09 od Fruktis]

Odesláno

Výdrž baterie nebyla hlavním kritériem pro výběr, tím spíš byla hw qwerty klávesnice, která nebude titěrná a namačkaná u sebe jako v případě blackbarry. Což tahle nokia splňuje, jiný telefon s podobnou klávesnicí jsem v prodeji neobjevil.

Každopádně díky za reakci :papa

[upravil dne 27/12/13 09:33 od Fruktis]

Odesláno

Mě taky Xperia P nevydrží ani den, když používám internet, volám a píšu, to je slabost téměř všech dotykových mobilů, pokud chceš aby vydržel dýl, tak se díval jak má silnou baterku, aspoň těch 1500 a víc, ale raději 2000 a víc, i když já si už zvykl že mobil pořád nabíjím a je mě to jedno.

Odesláno

Asi tak.

Ale je to jedno, telefon není pro mě, a dotyčný je pro něj rozhodnutý, jen jsem hledal kde koupit nový a neojetý :) A šalda mě nasměroval do obchodu přes ulici :aut

Odesláno

Copak si dělal?? Nebo to shání Káťa?? Náhodou toho stejnýho Parťáka má brácha, i s tou barvou, ale nevím zda by si nevšiml že mu chybí práh a dveře:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...