Brizan Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Tak si tak jedu domů z návštěvy rodiny a co mě na D1 nezastaví? Nikdy bych neřekl že auto shoří za takovou chvilku. Byl jsem přímo u toho a musel jsem zacouvat trochu dál abych udělal místo pro hasiče a záchranku. Naštěstí z toho oba dva co v autě byli vyvázli bez vážnějšího zranění. viz: http://www.novinky.cz/krimi/322980-na-d1-pri-srazce-vzplalo-auto-nehoda-zablokovala-dalnici.html Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Mohu se zeptat co je to tam za policejní auto? Nový superb? Citovat
Brizan Odesláno 26. prosinec 2013 Autor Odesláno 26. prosinec 2013 Jojo je to nový superb. Taky sem koukal jak puk a byl tam jako první. Hasiči dorazili s hooodně velkým zpožděním až když už z auta nic nezbylo. Citovat
Fruktis Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 No tak vona ta Tatra nejede rychle jako superb a zasahovali tam hasiči z benešova a vlašimi a to je přeci jen kus cesty. Citovat
Lihous Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 No mam nekde fotky z stare P406kombiku myslim ze to byla nafta a po poruse na ele.instalaci nekde u ventilatoru topeni stihla pani zastavit vyhnat deti z auta a co prijeli hasici zbyla z auta jen hramadka ohorateho plechu cela akce cca 10min ?? Taky jsem koukal na torzo jako tydyt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.