vinorak Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 tyhle sady jsou spíš na závody a pokud budeš chtít aby to i nějak vypadalo, tak budeš mít celkem dost práce.... Kamarád stavěl Rapid RH a koupil sadu od Koši a měl s tim dopasovávání až hamba ( jeden blatník byl o cm užší než na druhý straně.. Naopak bodykit od Krajanskýho je prý naprosto super... Co se týče legality tak to nemá cenu řešit, osobně znám asi 5 lidí co má 205ku jak s Dimmou tak i s gutmannem ( a snad jenom jeden má šířku kastle a kola v TP) a dva co mají Rapid RH. Citovat
mxmen Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 já chtěl kdysi dovézt ťuklou rozšířenou 205 s upravou od Gutmann za , vypadala suprově ale ta cena mě odradila Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Tenhle bodykit je určen pro vozy tak na tuning sraz, ale s tím že ho tam dovezeš na vleku, normálně bych s ním nejel ani za boha. Už jen ta cena, naše 1 sada na Porsche vycházela na 3800E, takže to je docela rozdíl, i když to už bylo i s nalakováním. Jelikož jsem laminoval i ve firmě co dělali díly pro BMV,Audy, Ferari a soukromě opravoval nárazníky a ruzné jiné díly na auta, tak vím jak se to šidí aby cena byla co nejnižší-proto se mě ta cena zdá velice nízká a od toho se i odvíjí kvalita. [upravil dne 30/12/13 21:11 od Jepík] Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Jedině to koupit, udělat si podle toho šablonu, kopito a potom si nalaminovat svoje. Citovat
vinorak Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Já bych se toho nebál s tvýma zkušenostma to nějak vždycky na auto dopasuješ A hlavně široká 306ka se v čechách jen tak nevidí inspirace http://309ownersclub.com/forums/showthread.php/5632-Building-a-309-Dimma Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Měl jsi na mysli spíše použít tyto díly jako kopyto a udělat formy,ale to je dost luxus dělat šest forem pro jedinou sadu.To se mi zdá jednodušší tyto díly z vnitřku přebrousit a zpevnit opětovným vylaminováním. Tak jsem to dělával když to zákazníci chtěli aby to něco vydželo. Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Já osobně bych do toho nešel, nevíš jakou použily tkaninu, jakej epoxyd a tak dále, ale je to pochopitelně na Tobě zda do toho půjdeš, nicméně nějaký zkušenosti s tím máš, tak to kup, a když to někde nebude sedět nebo držet tak si něco přilaminuješ a podobně. Jen nepočítej s tím že potom budeš denně po silnici, protože to bude pro policajty jak pěst na oko. Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Já bych se toho nebál s tvýma zkušenostma to nějak vždycky na auto dopasuješ A hlavně široká 306ka se v čechách jen tak nevidí Laminátů se nebojím,spíš mi dělají starosti ostatní věci jako delší ramena poloosy atd. . Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Já osobně bych do toho nešel, nevíš jakou použily tkaninu, jakej epoxyd a tak dále, ale je to pochopitelně na Tobě zda do toho půjdeš, nicméně nějaký zkušenosti s tím máš, tak to kup, a když to někde nebude sedět nebo držet tak si něco přilaminuješ a podobně. Jen nepočítej s tím že potom budeš denně po silnici, protože to bude pro policajty jak pěst na oko. Pokud je to dělaný tady v čechách tak je jasný co použili za pryskyřici-samozřejně tu nejlevnější polyesterovou,epoxyd je příliš drahej na tak velkoplošné laminování,navíc dlouho schne a pro pevnost se musí jěště v peci temperovat. [upravil dne 30/12/13 21:39 od Jepík] Citovat
vinorak Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 vim, že to neni super řešení, ale kola se správným ET a podložky to vyřeší.... dozadu se dělá podložka mezi rameno a držák náboje kola.... http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=87633 Citovat
Jepík Odesláno 30. prosinec 2013 Autor Odesláno 30. prosinec 2013 Jo to je jedno z řešení,ale radši bych delší ramena na předku. Citovat
spazi s16 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Tahle ma vse co hledas... Teda az na tu barvu ;-) http://www.rajaut.cz/47331-peugeot-306-rakovnik [upravil dne 31/12/13 11:37 od spazi s16] Citovat
SV 24 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 myslim, že si s tim budeš opravdu muset pohrát. Ale výsledek bude stát za to! 306 Maxi jsem ještě neviděl. A na policajtech záleží no.Máme doma 205 CTi s rozšířením od Gutmanna, 309 Dimmu a kit na 309 od Riegera, který je ještě širší jak dimma (vzadu 10ti palcová kola) a až bude auto na které ho dát, tak nebudem váhat. Zatim jsem neslyšel, že by někomu z kolegů s 205 Gutmannama dělaly policajti problémy... Citovat
djvlada Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 videl sem krasnou 306 maxi na zavodech do vrchu stala majitelovi pred souteznim vozem a ty podlozky co mel u kol byli tak 10cm takze to jit musi a je fakt ze byla mooooooooooc krasna gti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.