Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tyhle sady jsou spíš na závody a pokud budeš chtít aby to i nějak vypadalo, tak budeš mít celkem dost práce....

Kamarád stavěl Rapid RH a koupil sadu od Koši a měl s tim dopasovávání až hamba ( jeden blatník byl o cm užší než na druhý straně.. Naopak bodykit od Krajanskýho je prý naprosto super...

Co se týče legality tak to nemá cenu řešit, osobně znám asi 5 lidí co má 205ku jak s Dimmou tak i s gutmannem ( a snad jenom jeden má šířku kastle a kola v TP) a dva co mají Rapid RH. :D

Odesláno
Tenhle bodykit je určen pro vozy tak na tuning sraz, ale s tím že ho tam dovezeš na vleku, normálně bych s ním nejel ani za boha.

Už jen ta cena, naše 1 sada na Porsche vycházela na 3800E, takže to je docela rozdíl, i když to už bylo i s nalakováním.

Jelikož jsem laminoval i ve firmě co dělali díly pro BMV,Audy, Ferari a soukromě opravoval nárazníky a ruzné jiné díly na auta, tak vím jak se to šidí aby cena byla co nejnižší-proto se mě ta cena zdá velice nízká a od toho se i odvíjí kvalita.

[upravil dne 30/12/13 21:11 od Jepík]

Odesláno

Měl jsi na mysli spíše použít tyto díly jako kopyto a udělat formy,ale to je dost luxus dělat šest forem pro jedinou sadu.To se mi zdá jednodušší tyto díly z vnitřku přebrousit a zpevnit opětovným vylaminováním. Tak jsem to dělával když to zákazníci chtěli aby to něco vydželo.

Odesláno

Já osobně bych do toho nešel, nevíš jakou použily tkaninu, jakej epoxyd a tak dále, ale je to pochopitelně na Tobě zda do toho půjdeš, nicméně nějaký zkušenosti s tím máš, tak to kup, a když to někde nebude sedět nebo držet tak si něco přilaminuješ a podobně. Jen nepočítej s tím že potom budeš denně po silnici, protože to bude pro policajty jak pěst na oko.

Odesláno
Já bych se toho nebál s tvýma zkušenostma to nějak vždycky na auto dopasuješ :super A hlavně široká 306ka se v čechách jen tak nevidí

Laminátů se nebojím,spíš mi dělají starosti ostatní věci jako delší ramena poloosy atd. .

Odesláno
Já osobně bych do toho nešel, nevíš jakou použily tkaninu, jakej epoxyd a tak dále, ale je to pochopitelně na Tobě zda do toho půjdeš, nicméně nějaký zkušenosti s tím máš, tak to kup, a když to někde nebude sedět nebo držet tak si něco přilaminuješ a podobně. Jen nepočítej s tím že potom budeš denně po silnici, protože to bude pro policajty jak pěst na oko.

Pokud je to dělaný tady v čechách tak je jasný co použili za pryskyřici-samozřejně tu nejlevnější polyesterovou,epoxyd je příliš drahej na tak velkoplošné laminování,navíc dlouho schne a pro pevnost se musí jěště v peci temperovat.

[upravil dne 30/12/13 21:39 od Jepík]

Odesláno

myslim, že si s tim budeš opravdu muset pohrát. Ale výsledek bude stát za to! 306 Maxi jsem ještě neviděl. A na policajtech záleží no.Máme doma 205 CTi s rozšířením od Gutmanna, 309 Dimmu a kit na 309 od Riegera, který je ještě širší jak dimma (vzadu 10ti palcová kola) a až bude auto na které ho dát, tak nebudem váhat. Zatim jsem neslyšel, že by někomu z kolegů s 205 Gutmannama dělaly policajti problémy...

• O 3 týdny později...
Odesláno

videl sem krasnou 306 maxi na zavodech do vrchu stala majitelovi pred souteznim vozem a ty podlozky co mel u kol byli tak 10cm takze to jit musi a je fakt ze byla mooooooooooc krasna gti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...