Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stalo se mi to spoustě jiných a to že mi prošel prst gumou co kryje kontakty pro odemčení auta. Něco jsem si tady o tom našel jen nevím zda to platí i pro 308.Když koupím nový obal a vyměním celý ten pajšl bude to fungovat? No a za druhý těch náhražek je víc (měl jsem nějaký i půjčený) vypadají stejně a přesto je tam nějaký detail který zabrání tomu abych tam ten pajšl dostal. Nezná někdo z Vás přesný označení toho obalu pro 308SW 2.00Hdi r.v. 2009.

Odesláno

To označení ni nikdo jen tak neřekne pokud neudáš další poznatky o klíči...!!!

Dálkový vystřelovací dvoutlačítko nebo třítlačítkový...???

Planžeta s drážkou nebo bez...?? rovný konec...??

Baterie umístěná na tišťáku nebo zvlášť v těle klíče....???

Až dáš přesný popis klíče....tak se uvidí.

Odesláno

No vidíš to je hned lepší ....zde máš stránku kde si najdeš přesně obal na svůj klíč podle původního

a buďto použiješ do klíče původní planžetu nebo tu novou necháš vybrousit ca. za 200,-

tady:

Tento by měl být přesně pro tebe....

tady:

zdaaar.:papa:papa

[upravil dne 18/12/13 21:14 od celda1970]

Odesláno

nejde mi to vložit...tak běž na auto-klic ,autokliče,peugeot,vystřelovací autoklíče......tam je celá stránka s popisama....

[upravil dne 18/12/13 21:34 od celda1970]

[upravil dne 18/12/13 21:36 od celda1970]

Odesláno
Planžetu stejně zahodí a použije tu z původního klíčku aby nemusel platit za frézování ;)

škoda zahazovat nééééé....třeba má už původní broušení vočochtané a celkově ta planžeta nic moc....takto to má švagrová a bude brousit....

Odesláno

Já z auto-klíče bral komplet nový dvoutlačítkový jinak stejný jak potřebuje Invalida......bratru 1270,- s poštou....

200,- vybrousit a u Drásty ve Varech nakódovat 630,-.....pěknej ranec.

Odesláno

Obal stojí podle typu cca 150-200, kompletní klíč opět závisí na typu napsosledy jsem kupoval na 407 kolem 530,- nicméně asi to po taškařici ČNB trochu podražilo. Stačí hledat....

Odesláno

Jj, díky. Vím, že obaly se seženou třeba na ebay v cizině za 100 až 200, loni sem takto kupoval. Ale celej i s elektronikou jsem nějak neřešil, tak mě mile překvapilo, že se dá sehnat za to pětikilo. Díky za odpověď!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...