Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

nevím kam to chceš dáti , pokud do dveří na spodek ,to bude pěkná díra, to bych tam dal raději ledky než toto ;)

Odesláno

zdar hoši,tak jsem to dnes řešil,nechce se mi moc protahovat kabely buh ví odkud tak mne napadlo že si tam dám vypínač (schovaný v přihrádce dveří) a vždy když budu chtít ,,zamachrovat\" tak si t projektory zapnu. napadlo mne totiž zapojit si to k tomu konektoru co je napojený na otevírání oken,na ty samé drátky co osvětlují diodu v kolíbce. takže otázka zní,lze to? a popřípadně které dráty to jsou? je jich tam mám tušení pět. díky

Guest servisman
Odesláno

Holt si budeš muset poradit jako každý jiný, nehledě zkusmo bych vyzkoušel z jaké výšky by to bylo nej.

Odesláno

to už mám vyzkoušené,je to v pohodě. ale jde mi o to zda to mohu napojit k té diodě co osvětluje tlačítko oken o nic víc mi nejde,nerad bych to napojil a pak zjistil že tam něco shoří :-D

Odesláno

Pominu, co si o týhle kravině myslím, ale proč když něco takového děláš to celé pokazíš tím, že je ti zatěžko natáhnout 2 dráty do každých dveří? Kolik to může trvat to těch dveří dotáhnout? 30 minut navíc celkem? :myslim

Odesláno

Mě napadl vypínač, který by byl do dveří a kdyby byly zavřeny, (byl by stlačený) tak by nesvítlili... pokud by se otevřelo tak se ten kolíček na spínačí uvolní a obvod by se zapojil...

Nevím jak se tomu tentononci říká, ale asi chápete, jak to myslim

Odesláno

no to je hezký co tady radíte ale mám prostě jen respekt z toho sundávat celej tapec na stropě od světla,pak to vodit sloupkem dolů a protahovat do dveří,pochybuju že to je na 30 minut! jedinej Moral3z pochopil...a díky za radu,nenapadlo mne to a určitě to tek udělám. dík ;);)

Odesláno

Sundávat celej tapec na stropě? A proč proboha? Stropní lapičku vyloupneš a povolíš 2 šrouby. Na A sloupku je to jen nacvaknuté a už jsi u průchodky do předních dveří. K zadním to máš podél prahu metr ;) Totéž na druhé straně ...

Guest servisman
Odesláno

Jak sundávat celý tapec? Drát najdeš na každé straně , jak vlevo tak vpravo jen ten drátek protáhnout průchodkou mezi kastlí a dveřmi. Občas by se dal využít i nezapojený drát co je pod tapicem dveří. Třeba já tam měl přípravu 2 vodiče pro vyhřívaná zrcátka .Na to jsem přišel po 5ti letech co jsem si zrcátka udělal .

Guest servisman
Odesláno

Kdyby to nebylo tak dlouhý, tak bych to dal na stropní obložení a svítilo by to po otevření odshora až na zem .A tím bys neřešil prúchod do dveří :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...