Guest servisman Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 nevím kam to chceš dáti , pokud do dveří na spodek ,to bude pěkná díra, to bych tam dal raději ledky než toto Citovat
EronixHD Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 jj do dveří to chce dát Díra no nevím asi cca 3cm ? Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 jj je to zespoda do tapecu dveří,díra je asi 17mm ani to nepujde vidět. a problém v díře nevidim,je to utěsněné takže tam nepujde ani voda kdyby náhodou Citovat
EronixHD Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 No tak není co řešit Když tak vyfoť svojí práci Citovat
panzerflus Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 zdar hoši,tak jsem to dnes řešil,nechce se mi moc protahovat kabely buh ví odkud tak mne napadlo že si tam dám vypínač (schovaný v přihrádce dveří) a vždy když budu chtít ,,zamachrovat\" tak si t projektory zapnu. napadlo mne totiž zapojit si to k tomu konektoru co je napojený na otevírání oken,na ty samé drátky co osvětlují diodu v kolíbce. takže otázka zní,lze to? a popřípadně které dráty to jsou? je jich tam mám tušení pět. díky Citovat
Guest servisman Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Holt si budeš muset poradit jako každý jiný, nehledě zkusmo bych vyzkoušel z jaké výšky by to bylo nej. Citovat
panzerflus Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 to už mám vyzkoušené,je to v pohodě. ale jde mi o to zda to mohu napojit k té diodě co osvětluje tlačítko oken o nic víc mi nejde,nerad bych to napojil a pak zjistil že tam něco shoří :-D Citovat
EronixHD Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Když to dáš na podsvícení oken, tak ti to bude svítit při zapnutích světel. Nehledě když budeš chtít s tím machrovat tak budeš muset mít on světla Citovat
panzerflus Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 jo to já vim,to by mi nevadilo jen mi jde o to jestly to pujde,jestly třeba nezmršim tu diodu v podsvícení nebo tak... Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Pominu, co si o týhle kravině myslím, ale proč když něco takového děláš to celé pokazíš tím, že je ti zatěžko natáhnout 2 dráty do každých dveří? Kolik to může trvat to těch dveří dotáhnout? 30 minut navíc celkem? Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 ono stačí dotáhnout jen jeden drátek Citovat
Vítek1 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 skoda ze to nedelaj na zasuvku do zapalovace potom by to bylo to spravne machrovani a urcite by toho prodali víc Citovat
Moral3z Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Mě napadl vypínač, který by byl do dveří a kdyby byly zavřeny, (byl by stlačený) tak by nesvítlili... pokud by se otevřelo tak se ten kolíček na spínačí uvolní a obvod by se zapojil... Nevím jak se tomu tentononci říká, ale asi chápete, jak to myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 k tomu slouží dveřní spínač stačí jen napojit Citovat
panzerflus Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 no to je hezký co tady radíte ale mám prostě jen respekt z toho sundávat celej tapec na stropě od světla,pak to vodit sloupkem dolů a protahovat do dveří,pochybuju že to je na 30 minut! jedinej Moral3z pochopil...a díky za radu,nenapadlo mne to a určitě to tek udělám. dík ;) Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Sundávat celej tapec na stropě? A proč proboha? Stropní lapičku vyloupneš a povolíš 2 šrouby. Na A sloupku je to jen nacvaknuté a už jsi u průchodky do předních dveří. K zadním to máš podél prahu metr Totéž na druhé straně ... Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Jak sundávat celý tapec? Drát najdeš na každé straně , jak vlevo tak vpravo jen ten drátek protáhnout průchodkou mezi kastlí a dveřmi. Občas by se dal využít i nezapojený drát co je pod tapicem dveří. Třeba já tam měl přípravu 2 vodiče pro vyhřívaná zrcátka .Na to jsem přišel po 5ti letech co jsem si zrcátka udělal . Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Kdyby to nebylo tak dlouhý, tak bych to dal na stropní obložení a svítilo by to po otevření odshora až na zem .A tím bys neřešil prúchod do dveří Citovat
panzerflus Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 do dveří jsem se koukal a tam bohužel žádný kabel navíc není :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.