Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím koupil jsem si logoprojektory do dveří. otázka zní jak je mám napojit. myslel jsem že na spínač jak zapíná osvětlení při otevření dveří,ale ten je už mimo dveře v karoserii a nevim jak se k němu dostat. nebo to lze zapojit i jinak? díkes

post-50118-14109634553442_thumb.jpg

Odesláno

Podsvícení dveří. Když je otevřeš, začne to svítit na zem.

Já jsem se tímto inspiroval a dal jsem pod dveře LED pásky. Mám to hlavně kvůli vystupování z vozu, abych viděl, zda nepolezu do kaluže. Toto logo bude spíše na efekt než na účel.

Odesláno

Nevím, jak u 406, ale u 306 jsem ho nesundaval, drátkem jsem si protáhl kabel ke stropnímu světlu od \"A\" sloupku. Poté \"A\" sloupkem dolů, podél přístrojovky. Sundal jsem dveře a pak to dostat skrz sloupek do dveří. Nejlépe to dát do origo konektoru, ale s tím neporadím. Na to už jsou moje elektrikářské znalosti krátké, mně tam visí kabel:mad::D

Odesláno

ty bláho...a není náhodou u 406 vyvedenej do veří preventivní kabel na osvětlení dveří? že bych to do něj prdnul? :-D oni ty 406 maj spoustu věcí preventivně předpřipravené,například mám v zadních dveřích motorky na stahovačky ale nemám je zapojené,a to vim že měněné dveře 100% nebyly...tak si myslim že kablík na světýlko by tam mohl se někde povalovat ne? :-D

Odesláno

Na to jsem se ptal hned v úvodu, zda tam nemáš kabel. ;)

Já sundal kryt A sloupku, clonítko, lehce odtáhl čalounění a vázacím drátem proštroural kabel :D Ale větší problé jsem měl do dostat skrz sloupek ke dveřím ... ve sloupku se mi šprajcla ruka, nešla ven a já byl doma sám :D Povedlo se ji vyndat, protože kdyby napuchla, asi by se řezala půlka auta :D

Odesláno

no já tam osvětlení ve dveřích nemám ale kabel by tam možná být mohl,stejně jako kabely k zadním repro tam byly ale repráky ne,ty jsem si tam pak dodal...skusim na to mrknout zítra za světla v klidu

Odesláno

Promer to, zda tam mas 12V po otevření dveří a při zavření ne. Já u sebe našel jenom kolísavý proud, to bylo od zámku, ale potřebných 12V nikoliv, proto jsem tahal kabel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...