Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak teraz som prisiel na to,ze mi to niekedy nechce nulovat ani tlacidlom na tachometri.inac jeden servisak mi vravel,ze to moze byt aj chyba riadiacej jednotky.

[upravil dne 17/12/13 19:21 od maleauto]

Odesláno
... jeden servisak mi vravel,ze to moze byt aj chyba riadiacej jednotky.

[upravil dne 17/12/13 19:21 od maleauto]

Nuz neviem, ale podla mna ziadna 306-ka nema BSI. Niektore motorizacie nemaju ani ECU a nie som si isty, ci si riadiaca elektronika motora v 306-ke uklada km a komunuikuje s tachometrom.

Skor si myslim, ze problem bude v samotnom tachometri.

Neskusal si skontrolovat samotne tlacitko, ktorym sa to standardne nuluje?

EDIT: Ilustracne foto mojho tachometra ...

post-27863-14109634632717_thumb.jpg

[Edited on 20/12/13 08:47 by miroja]

Odesláno

neskusal,ale prisiel som na to,ze ked odpojim denne svietenie,nerobi to.mozno je to nahoda,ale predvcerom som odpojil denne svietenie,najazdil zatial cca 200km a nenuluje to.tak uvidim,ci to nieje len nahoda

Odesláno

no,zatial som najazdil cca 350km a vsetko v poriadku,denne svietenie je odpojene.pocitadlo neresetuje samovolne.mal som ho pripojene takto-minus je na baterii,plus som napojil na poistku 30amper,uz neviem jej cislo.spravil som to tak,ze som odizoloval asi 1cm kablu,ten som prehol a zatlacil poistkou do jej konektora.pod kontakt poistky.subezne s resetom pocitadla som mal problem z obcasnym cuknutim motora a poblikavanim kontrolky diagnostiky.po odpojeni denneho svietenia a zasunuti poistky bez toho kabla ako som uz spominal je vsetko ok.pocitadlo neresetuje,auto necuka,kontrolka neblika.ak to nieje nahoda,tak robilo prave toto-zjavne zle pripojenie-zle prevedene pripojenie.

Odesláno

To jsi ještě dopadl dobře, osobně jsem zažil jízdu v autě kde se začalo kouřit pod volantem a pak druhý kde sice nic nekouřilo, ale při kontrole jak si to dotyčný zapojil jsem našel spečené dráty. Obojí bylo od denního svícení.

Odesláno

ano podcenil som to.budem to musiet vylepsit.skusim vziat napatie z budenia alternatora,alebo spinacej skrinky.inac z motoroveho priestoru sa dnu do auta nedalo dostat.som to riesil vyvrtanim malickeho otvoru.

Odesláno

tak dnes pri kontrole kabelaze,ma napadlo odpojit alternator.odpojil som len hruby vodic,dobijanie.nastartoval a prestalo to.po odpojeni tohto vodica by na palubovke po nastartovani,mala svietit kontrolka dobijania,nesvietila.po pripojeni vodica skrutkou spat,je vsetko v poriadku.mohol by nieco take sposobovat alternator?ci je to znovu len nahoda?

• O 2 týdny později...
Odesláno

viem ze sa to nerobi,bolo to len na par sekund.aj tak je to s tou signalizaciou dobijania cudne.inak,auto ide cca 300km ok,potom obcas resetne,pocuka a ide zasa ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...