Dayisa Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Zdravím, už jednou se mi to stalo, ale nastartovala jsem. Teď jsem jela asi 70-80km/h a najednou auto začlo zpomalovat a nastartovat nešlo. Zastavila jsem, zkoušela nastartovat, ale marně. Na diagnostice nic nenašli. Díky za rady. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 chtělo by to co tam máš za pohonnou jednotky, max to dopsat do pospisu. Pak se lépe odpovídá Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 A to byla origo diagnostika na Peugeot či nějaká universal. Nedošlo ti palivo? Citovat
Dayisa Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 Byl to autorizovaný autoservis, ale ne přímo peugeot. Nene, nic mi nedošlo právě...A hlásilo to nějakou chybu, ale nevzpomenu si... Citovat
koblih69 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Nerozumím formulaci \"autorizovaný autoservis, ale ne přímo peugeot\". To je trochu protimluv... Předpokládám, že ta chyba byla \"Antipolution Fault\" nebo spíš \"Depolution Fauly\". Auto svěř servisu, který ví co dělá. Citovat
Dayisa Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 Omlouvám se, nějak jsem to popletla. Prostě to nebyl Peugeot Auto mi tam automaticky odtáhli, ptž mě rovnou někdo nabořil.. Už mi ho vrátili a právě že na diagnostice prý vše ok. Depolution faulty, to je ono. Budu ho muset někam šoupnout, ptž to bylo dost nepříjemný :-( Zvlášť, když se to stalo na přehledný rovince, co kdyby se pak auto zastavilo někde na dálnici :-( Každopádně netušíte o co by mohlo jít? Citovat
koblih69 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 To hlášení je jen důsledek, příčinu je potřeba vyčíst z registru závad. Myslím, že tam uložená bude. Stejnou hlášku způsobí desítky možných závad bez diag to nepůjde. A chtělo by to originální Peugeot diag (nebo aspoň její kopii). Nejblíže k tobě je asi člen PP205 - http://www.peugeot-kly.cz/ myslím, že si s tvojí závadou poradí. [upravil dne 13/12/13 18:09 od koblih69] Citovat
Dayisa Odesláno 13. prosinec 2013 Autor Odesláno 13. prosinec 2013 Díky. A co tady? http://www.vgroup.cz/ Citovat
bubakkaja Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Tohle jsou měniči dílů.Proč nezajedeš tam kde ti radí?Chceš vůbec radu??? Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Ved jej dobre poradte,co sa hadate kde kto co meni. a aj ine znacky maju autorizak, ne, a tiez opravia aj ine auto.a ked ju tam odtiahli, co mala robit. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Dayisa, pokud by jsi měla cestu do Prahy, můžem na to mrknout:) Citovat
edo172 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Tak čo Dayisa podarilo sa určiť pričinu?Čo tomu bolo?Mam podobny problem ako Ty tak preto sa oto zaujimam. Citovat
lojza Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Měl jsem stejný problém. Auto jelo normálně, ale najednou chcípl motor a nešlo nastartovat. Chvilku jsem počkal a pak vše zase šlo jak mělo. Dia neukázala vůbec nic. Tato závada se projevovala velmi nahodile. Až pak jednoho dne nechtělo nastartovat vůbec. Dia ukázala vadné čidlo na snímaní otáček klikové hřídele. Koupil jsem nové čildlo vyměnil a nic. Vzal jsem staré očistil kontakty zapojil a hned nastartoval a zase jezdím... [upravil dne 28.12.2013 19:04 od lojza] Citovat
edo172 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 tak už som zasa spokojny ,lebo zavada je odstranena.Snimač otačok na kľukovke robil šarapatu.Dal som novy a je to OK:super Citovat
JJano Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Měl jsem stejný problém. Auto jelo normálně, ale najednou chcípl motor a nešlo nastartovat. Chvilku jsem počkal a pak vše zase šlo jak mělo. Dia neukázala vůbec nic. Tato závada se projevovala velmi nahodile. Až pak jednoho dne nechtělo nastartovat vůbec. Dia ukázala vadné čidlo na snímaní otáček klikové hřídele. Koupil jsem nové čildlo vyměnil a nic. Vzal jsem staré očistil kontakty zapojil a hned nastartoval a zase jezdím... [upravil dne 28.12.2013 19:04 od lojza] Ahojte! Mám teraz taky isty problem. Odišiel snímač otáčok Kľukového hriadela. Kde to naidem? Je to zložité vymeniť?.......Ďakujem za pomoc. Citovat
foxo Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 JJano, ty si daj hlavne do popisu aspon motorizaciu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.