Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měl by někdo případně zájem o sadu sedaček: přední otočné (příp. i s elektrickým nastavováním) + druhá řada s plynule nastavitelným sklonem opěradel, obě krajní zároveň i s isofixem?

Odesláno

Jo jo :) No uznej, aby se auto z roku 2000 s EL výbavou válelo v inzerci za 15 měsíc nebo jak dlouho, to už bylo trochu moc, tak jsem se tam stavil podívat, a rovnou jsem s tím odjel.

Má to 7 sedaček - všechny s plynulým sklonem a ty zadní větší všechny 4 s isofixem. Přední jsou otočné mechanické. Takže když to zkombinuju s tím svým, kde jsou přední s el. ovládáním... Prostě něco z toho můžu případně pustit.

Odesláno

No a kterou krabici si necháš? Já jsem mu psal SZ, ale neozval se.... :( Já bych býval postoupil výše o 3 roky a 3kW.... Vzhledem k režimu, kterým krabici provozuju (asi začnu psát bedna, je to kratší....) mi o vnitřní výbavu nešlo....

Odesláno

Podobny inzerat som tu daval zhruba pred rokom bolo to vtedy na mobile.de. Ktovie ci to nieje to iste auto :mrk Ak sa bavime o tom campingu ?

Teraz mi doslo ze sa jedna o ine auto camping asi nema 7 sedadiel.:roll

[upravil dne 20/6/14 16:57 od dusan2]

Odesláno

Nevím, jestli by sis tak zásadně polepšil. Zázrak to není... Nechám si HDIčko, samozřejmě, tohle se uvidí, zatím je jako záložní a půjčovací, technickou to má ještě rok, tak buď půjde v mírně okousané verzi dál, nebo na díly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...