oddie Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Měl by někdo případně zájem o sadu sedaček: přední otočné (příp. i s elektrickým nastavováním) + druhá řada s plynule nastavitelným sklonem opěradel, obě krajní zároveň i s isofixem? Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Chceš říci, že jsi klofnul toho benzína? Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Jo jo No uznej, aby se auto z roku 2000 s EL výbavou válelo v inzerci za 15 měsíc nebo jak dlouho, to už bylo trochu moc, tak jsem se tam stavil podívat, a rovnou jsem s tím odjel. Má to 7 sedaček - všechny s plynulým sklonem a ty zadní větší všechny 4 s isofixem. Přední jsou otočné mechanické. Takže když to zkombinuju s tím svým, kde jsou přední s el. ovládáním... Prostě něco z toho můžu případně pustit. Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 No a kterou krabici si necháš? Já jsem mu psal SZ, ale neozval se.... Já bych býval postoupil výše o 3 roky a 3kW.... Vzhledem k režimu, kterým krabici provozuju (asi začnu psát bedna, je to kratší....) mi o vnitřní výbavu nešlo.... Citovat
dusan2 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Podobny inzerat som tu daval zhruba pred rokom bolo to vtedy na mobile.de. Ktovie ci to nieje to iste auto Ak sa bavime o tom campingu ? Teraz mi doslo ze sa jedna o ine auto camping asi nema 7 sedadiel. [upravil dne 20/6/14 16:57 od dusan2] Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Ne, s Oddiem se bavíme o Ulyšákovi.... Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Nevím, jestli by sis tak zásadně polepšil. Zázrak to není... Nechám si HDIčko, samozřejmě, tohle se uvidí, zatím je jako záložní a půjčovací, technickou to má ještě rok, tak buď půjde v mírně okousané verzi dál, nebo na díly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.