Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Týdenní akce Autokelly + speciální akční ceny pro PC

Recommended Posts

Odesláno

Takže pokud to dobře chápu,tak když budu brát baterii na VO,tak platím tu olověnou přirážku?

Pro velkoobchodní zákazníky se k ceně této autobaterie připočítává olověná přirážka 207Kč + DPH

:myslim 

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

no a mozno blba otazka, da sa to vyuzit ja na slovensku alebo iba v CR...

ci si mam planovat vylet k susedom ;-)

Upraveno uživatelem pyrone
Guest bluesman
Odesláno

Nemáte detailnejšiu verziu toho letáku s kvapalinami? Neviem ako vám, ale mne sa nedá prečítať cena u jednotlivých položiek, je to moc malé/pri zväčšení rozmazané. :)

Odesláno

nebývalo to tam Schreeku v PDF ? :myslim   a teď to tam nevidím ... 

Odesláno

Kdepak, vždycky jen v obrázcích, bohužel lepší kvalita není ani přímo na stránkách Kelly. Takže musí stačit...

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Návštěvník
Odesláno

Je to tam v PDF, je to vlevo v menu Akční zboží -> týdení akce, ale momentálně tam maji akci z minulého týdne na žárovky. 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem kupoval v AK v Českých Budějovicích 25 litrů nemrznoucí směsi do ostřikovačů do -40 st. Celsia zn. Starline. A cena byla viz příloha. Dále jsem bráchovi kupoval 3 litry letní směsy + 5 litrů nemrznoucí směsy do ostřikovačů do -40 st. Celsia zn. Starline v celkové hodnotě 155,-Kč. Samozřejmě, že v hlavní roli byla kartička P-C :super .

Na letáku není zřetelně vidět, kolik je cena 25 litrů nemrznoucí směsi do ostřikovačů do -40 st. Celsia zn. Starline. Ale snad je to správně.

post-4390-0-08904400-1422040590_thumb.jp

Upraveno uživatelem OK406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...