Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Juchů, konečně se taky v nějakým tématu chytám ... :aut

Znám FŠECHNY až na \"červený tričko\" - teda mám tip, jestli to neni takovej ten, jak měl podobnou 205 jako Bohouš, jenom v dezolátnějším stavu ... Za boha nevim nick, ale asi to bude on ...:)

Kua to byly časy :mrk

Sem asi začnu z nostalgie zase chodit. Když jsem hledal jméno toho červenýho (vím, že byl na prvním vánočním), tak jsem projel TOTO vlákno a fakt to byla super éra ... ;)

Odesláno

neonku, myslis urcite prvni vanocni? dle seznamu srazu:

13.12.2003 - 1. Vánoční setkání v restauraci Peugeot ?

ostatne, kdyby se nekomu chtelo se tam po deseti letech predvanocne decentne sejit, asi bych patecni odpo/podvecer kavu zvladla :) a ted se ukazte :aut

Odesláno

Medved, masinka, Radek V, Destiny s Lenkou, vector, aka, john, janovak, marlin(? je to hodne tmave, spis co si pamatuju kde kdo sedel), dvae k, jezkovi voci a jednoho nemam :(

Odesláno

ostatne, kdyby se nekomu chtelo se tam po deseti letech predvanocne decentne sejit, asi bych patecni odpo/podvecer kavu zvladla :) a ted se ukazte :aut

20.12 ??

jako makám, ale když to spunktuješ, tak se utrhnu a seženu za sebe někoho ... :)

Odesláno

Teď koukám do výčtu a byl 2003, 2004, tak beru zpět - 2005 nebyl, proto jsem bral 2006 jako první :)

Jo, tak ty myslíš jako tento pátek ... to dám ale až na 22:00 nebo, že bych si to taky zařídil:myslim Tak odešli starou gardu a dáme to, ale myslim, že to je moc narychlo ...:(

Odesláno

tak v tomhle vlákně se nechytám :(:cool: jsem tady \"mladé ucho\" to jsem tady ještě ani nebyl,ale je hezké (pro vás) si zavzpomínat :)

edit: při pohledu na fotky jsem zapomněl na primární účel vlákna.bylo by to super,kdyby byla někde aspoň nějaká časová osa co,kdo,jak . . . :papa

[upravil dne 11/12/13 13:54 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...