Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jde nejjednodušeji propojit telefon HTC s autem, aby byly hovory směrovány do reproduktorů auta? Musím použít nějaký parrot? Nyní mám další svojí SIM v autě ale ta má jiné tel. číslo. Na volání dobré ale na příjem bych musel v telefonu přesměrovat hovory na číslo do auta. Což také není špatné, zvlášť když mám mezi těmito čísly volání zdarma. Ale jak udělat v telefonu to přesměrování na jedno kliknutí?

Díky za rady

Odesláno

A to funguje jak? Když někdo bude volat, tak to bude vyzvánět na obou telefonech? Mám O2, ale to bude zase od nich něco stát, jestli nebudou chtít platit každý měsíc

Tak prý je měsíční paušál 95Kč bez DPH, to jim nedám, raději přesměrovávat v mobilu na číslo do auta.

[upravil dne 9.12.2013 10:19 od Francouz_407]

Odesláno

Když si dáš klon SIM karty do rádia, tak ti bude zvonit to co dřív chytne signál z BTS. Takže ti může klidně zvonit mobil v kapse.

Řešilo se to několikrát v sekci Peugeot 807.

Koupil jsem BT HF Parrot, speciální konektor k rádiu a hovory jdou do reprodukotorů. Investice před třema rokama 3000,-

Edit: Při použití toho klonu SIM karty bys musel vypínat telefon v kapse, což je nepraktické a v podstatě blbost.

[upravil dne 9/12/13 10:20 od kirkiz]

Odesláno

Jasný, pokud to jde je to jednoduchý. Ale už je to kompromis, zapomeneš přesměrovat a stejně ti to bude zvonit v kapse.

Osobně si nedovedu představit, abych ještě myslel na to že mám přesměrovat hovory když sednu do auta a následně při vystupování přesměrování rušit.

Odesláno

tak tak,potvrzuji.Mam klon SIM karty a funguje to celkem spolehlive.Ale pri vypnuti motoru se ukonci hovor.Mam Vodafone a ten ma klonovanou kartu zadara.Jeden z mnoha duvodu proc jsem po 15 letech odesel z O2.

Odesláno

Nebo jde nastavit přesměrování do auta jen při vypnutém telefonu (alespoň symbian to tak umí). V okamžiku, kdy telefon zapneš se přesměrování zase deaktivuje.

Odesláno

Znamy ma renaulta a v nem ma radio s Blue tutem.Jakmile vleze do auta,tak se mu mobil sparuje s autem.Jen nevim jestli 407 neco takoveho ma.Myslim tim to radio s BT.Ale spis ne,jak jo.

Bt v radiu by to vyresilo.

Odesláno

já jsem zprvu telefon vypínal do ofline stavu když jsem nastoupil do auta,ale pak jsem párkrát zapoměl a nechal online.Pokud pak přišel hovor,tak to většinou zvonilo z rádia,ale občas se ozval i telefon.Ted to už neřeším,někde to zazvoní :)

Odesláno

Já nemám klonovanou kartu, protože T-Mobile za ní chce platit měsíční paušál. V rádiu mám SIM kartu TWIST, kterou 1x ročně dobíjím (Kč 200,-). Když vypnu kapesní mobil, hovory se přesměrují do rádia. Za přesměrování se taky platí (alespoň u T-Mobile), ale protože mám zaměstnanecký tarif, který bych asi neprovolal, tak to mi to vadí jen jako operátorova sprosťárna. Na odchozí hovory zapínám kapesní

mobil.

Ještě by bylo možné propojit sluchátkový výstup z mobilu přes 3.5 Jack do rádia. Možná by zlobila zpětná vazba.

Odesláno
To přesměrování hovorů na Androidu víte jak udělat? Je na to nějaká aplikace?

To je služba operátora, aktivuje se SMSkou. Přesné znění SMS je na stránkách operátora.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám to podbně. Jen to mám duělaný tak, že když mi někdo volá, odmítnu hovor a za pár vteřin mi to zvoní v autě

Odesláno

řešení několik.

nejhorší - duplikát SIM, telefon v kapse se většinou neumí sám znovu přihlásit po vypnutí auta

lepší - druhou SIMku a přesměrovat. Na Jablku jsem vytvořil 2 oblíbené kontaky na jeden klik. jeden ON druhý OFF . Tel. číslo simky auta se vloží mezi další kódy. ON **21*+420<předvolba><telefonní číslo>* OFF ##21#. Stačí kliknout na tento kontakt a zavoláním se přesměruje na toto číslo.

Nejlepší - Parrot , idealně i9200 i na muziku. Komunikace s tel. přes BT, muzika USB, Ipod, SD karta atd. Vyšší cena. Pokud je v autě JBL tak je to složité na montáž , hodně, + cca 3000 kč za elektroniku a den práce to tam dostat ale jde to. A stojí to za to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...