Mišak Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Však psal aby se seznamovalo s novými věcmi Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Mě to spíše přijde stylem, neruš, nemám na tebe čas, tady máš tablet a dej mi pokoj, zabav se sám, svět je tvrdej DOUFÁM, že se pletu.... Opravdu tohle malejm prckům do praciček ještě nepatří, Merkura jsem měl od čtyřech, po vysvětlení a slibu, že matičky a šroubky se nejedí. Citovat
Davidf Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 no to jsou teda věcné odpovědi Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 jako co jsi čekal, že ti napíšu něco ve stylu super věc pro tříletého prcka, osobně bych mu koupil google glass, ať si zvyká Dítě potřebuje přirozený pohyb a to čmarykání na tabletu v jeho věku fakt není. I kdybys napsal, že na tom bude jen koukat na pohádky, tak ho neuhlídáš a bude si na tom dělat, co chce, děti jsou mršky hroyně vynalézavé Citovat
Hadra Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Zničej naprosto všechno. Moji dva prckové -4 a 2,5 roku mají na \"hraní\" starej noťas od dellu. Kupoval jsem ho asi před 8mi rokama za 3 tisíce vyřazenej z firmy. že je bez několika tlačítek mně nebolí a víceméně si na něm pouštějí pohádky na YT, kdy to dcerka už asi rok umí bez problémů ovládat ( pouštět si pohádky ).Na hraní si semtam půjčí můj mobil, kde má jakousi mluvící kočku. Ale je to vždycky na chvilku, lego je lego. Citovat
petrb123 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 tak zpet k produktu: asi to takove terno nebude - http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=50254&p=700518 projel jsem si i to nemecke forum, a zminuji tam pomalou odezvu, obcas se musi nekolikrat dotknout nez to zareaguje, a pry i internet jede jak s kterym prohlizecem, no zkusim si to zitra v lidlu jak to bude slapat, ale na kauf to asi nevidim Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Tak ono o tom zda něco funguje jak má nebo nefunguje je takový těžký, když přijde někdo nový třeba na tohle forum, tak si taky řekne že Peugeot stojí za hovno, stejně jako třeba chodím na Xperia forum a taky to vypadá že snad všechny Sony mobily stojí za prdlajs:D Tím se tohoto tabletu rozhodně nechci zastávat, jen je to tak, že každej píše jen když má s něčím problém, když vše běží jak má tak nenapíše že je to super. Tím sem chtěl říct, že jestli cca 50 lidí napsalo že ten tablet stojí za ho.no tak při prodejí třeba 1000 kusů to je celkem v pohodě. Toi stejný jako tady, taky se píše že třeba 307 před face stojí za prd, ale hned se ozvou Ti co mají a nemají s tím žádný problémy. [upravil dne 8/12/13 22:50 od Šalda] Citovat
Péťa Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Na android fóru řeším Samsung S4. Jsou tam dva tábory - jedni s ním mají pořád problémy a druzí jsou v pohodě. Tak to je se vším... Citovat
Hafity Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Peugeot nikdy více! Ford nikdy více! Fiat nikdy více! Citroen nikdy více! Renault nikdy více! Japonec až nakonec.... :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.