Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je super, že jste tu vydedukovali že Shunt je bočník, ale co to ten bočník je ? to nikdo neví ? Jinak když to vyndám tak jsem ještě nezkoušel co to udělá, ale zítra to jdu hned zkusit :)

Odesláno
Jinak když to vyndám tak jsem ještě nezkoušel co to udělá, ale zítra to jdu hned zkusit :)

To jsi nezkusil hned, když jsi našel, že toto má vliv na odběr?:myslim

A návod říká co? Pokud teda máš návod k tvému autu, anebo k jinému ročníku. Dej fotku.

Odesláno

Ok, já vím, moje chyba ale bohužel nemám na to čas celý den a už jsem pak musel jít, takže to bohužel zkusím až zítra, jinak foto dám taky až zítra, protože auto mám v garáži a teď už se mi nechce chodit do garáže v té zimně :) ale i tak díky hoši, zítra budeme v problému pokračovat, tedy aspoň doufám, jinak všem děkuji za rady, určitě bych to bez vás nedal a to hlavně bez P607Olda. Moc jsi mi pomohl, hlavně u těch pojistek a v vůbec v celém tomto problému, děkuji ti moc, a doufám, že mi zítra s novými informacemi taky poradíš :)

Zkusím to nahodit a uvidím, co nebude fungovat a pak ten návod taky vyfotím ;)

Odesláno

Hoši, tak na netu jsem našel tohle, je to stejné schéma jak mám já v autě ;) Jen je anglicky, tak snad to nevadí :)

post-47104-14109634424379_thumb.jpg

Odesláno

Ne na to si dávám pozor, navigaci ani nabíječku tam nemám, takže myslíš, že rádio, ale pro rádio je jinačí pojistka ne ? Nevím asi to bude nejlepší vyzkoušet :)

Odesláno

Tak dnes jsme vyndal tu onu záhadnou pojistku a nejde dost věcí, jen jich tady pár zmíním, takže, elektrický dotáhnutí oken, osvětlení interiéru, radio, atd. Takže jaké jsou tipy ? :D

Odesláno

Ok já to zkusím a uvidíme :) Jen musím někde sehnat vytahováky na radio :) které bohužel nemám.

Odesláno

Ako to tak citam tak nemusis mat nikde chybu. 30mA nie je az taky velky odber aby ti to vysvacalo baterku za 7 dni. Kludne moze byt aj baterka naprd. Ale ako ti radia ostatny tak odpoj vsetko co nie je origo.

Ked ti vymlati baterku za 7 dni tak to moze byt aj nieco co sa zapne po nejakej dobe a odzerie z baterky. Kludne mozes mat vadny spinac na zadnom kufry a ten ti zapne ossvetlenie kufra, Zamky vo dverach co aktivuju osvetlenie dvery,..........

Nezostava ti nic ine, len si zobrat dovolenku, zobrat ampermeter a voltmeter pripojit to na baterku a 7 dni sediet a cumiet do merakov a pisat si hodnoty.:D

Odesláno

No tak to ti teda moc děkuji, to je sranda co :D, tak asi to tak udělám o Vánocích, asi povečeřím štědrovečerní večeři v garáži s ampermetrem :D

Guest servisman
Odesláno

Nevím jaký máš rádio , ale u některých se dá nastavit režim spánku , aby se nevybíjela baterka .

Odesláno

Aha, tak to by bylo skvělý, mám rádio Clarion, model DB288RUSB, rok výroby rádia je 2008, víc k němu bohužel nevím :(

Odesláno

Co už napsat. Sedět u počítače, a před problémem zavřít oči. Případně hledat tam, \"kde je líp vidět\".

Z těch, komu \"něco\" vybíjelo baterku, počítám víc jak 90% bylo špatně zapojené neoriginální radio.

No tak o Vánocích hledej, jak umíš.

Odesláno

Já vím, ale chci ho vytáhnou celé i s tím boxem na cd ne jen displej a k tomu potřebuju vytahováky, které nemám, a musím je sehnat, hned pak to udělám :)

Guest servisman
Odesláno

U počítače může sedět jen si najít třeba manuál na pročíst. Taky jsem o tom nevěděl a pak jsem nastavil na rádiu a mám klid .

Odesláno

Jo, já vím, četl jsem ho a nic takového nemám, bohužel :( Stejně to radio bude muset ven. Jinak já nejsem líný vstát a vytáhnout rádio ale nechci ho zničit, když ho budu vytahovat něčím jiným, než bych měl, pro to si počkám až mi příjdou vytahováky a příští týden to radio půjde hned ven a pak se uvidí :) Je to hold daň za to, že si člověk koupí ojeté auto a majitel neměl všechny manuály k autu, ale co s tím teď nadělám, musím to vyřešit po svém :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...