Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Piny jsou jak nahoře, tak i dole, tak si asi musím vybrat, nebo to musím dát do obou Citovat
Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 To je super, že jste tu vydedukovali že Shunt je bočník, ale co to ten bočník je ? to nikdo neví ? Jinak když to vyndám tak jsem ještě nezkoušel co to udělá, ale zítra to jdu hned zkusit Citovat
P607Olda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Jinak když to vyndám tak jsem ještě nezkoušel co to udělá, ale zítra to jdu hned zkusit To jsi nezkusil hned, když jsi našel, že toto má vliv na odběr? A návod říká co? Pokud teda máš návod k tvému autu, anebo k jinému ročníku. Dej fotku. Citovat
Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Ok, já vím, moje chyba ale bohužel nemám na to čas celý den a už jsem pak musel jít, takže to bohužel zkusím až zítra, jinak foto dám taky až zítra, protože auto mám v garáži a teď už se mi nechce chodit do garáže v té zimně ale i tak díky hoši, zítra budeme v problému pokračovat, tedy aspoň doufám, jinak všem děkuji za rady, určitě bych to bez vás nedal a to hlavně bez P607Olda. Moc jsi mi pomohl, hlavně u těch pojistek a v vůbec v celém tomto problému, děkuji ti moc, a doufám, že mi zítra s novými informacemi taky poradíš Zkusím to nahodit a uvidím, co nebude fungovat a pak ten návod taky vyfotím Citovat
Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Hoši, tak na netu jsem našel tohle, je to stejné schéma jak mám já v autě Jen je anglicky, tak snad to nevadí Citovat
P607Olda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 To je tady na klubu v downloadu. No, musíš to zkusit. Tipuju to rádio. Nemáš tam nabíječku nebo navigaci? Citovat
Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Ne na to si dávám pozor, navigaci ani nabíječku tam nemám, takže myslíš, že rádio, ale pro rádio je jinačí pojistka ne ? Nevím asi to bude nejlepší vyzkoušet Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Tak dnes jsme vyndal tu onu záhadnou pojistku a nejde dost věcí, jen jich tady pár zmíním, takže, elektrický dotáhnutí oken, osvětlení interiéru, radio, atd. Takže jaké jsou tipy ? Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Ok já to zkusím a uvidíme Jen musím někde sehnat vytahováky na radio které bohužel nemám. Citovat
jofo Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Ako to tak citam tak nemusis mat nikde chybu. 30mA nie je az taky velky odber aby ti to vysvacalo baterku za 7 dni. Kludne moze byt aj baterka naprd. Ale ako ti radia ostatny tak odpoj vsetko co nie je origo. Ked ti vymlati baterku za 7 dni tak to moze byt aj nieco co sa zapne po nejakej dobe a odzerie z baterky. Kludne mozes mat vadny spinac na zadnom kufry a ten ti zapne ossvetlenie kufra, Zamky vo dverach co aktivuju osvetlenie dvery,.......... Nezostava ti nic ine, len si zobrat dovolenku, zobrat ampermeter a voltmeter pripojit to na baterku a 7 dni sediet a cumiet do merakov a pisat si hodnoty. Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 No tak to ti teda moc děkuji, to je sranda co , tak asi to tak udělám o Vánocích, asi povečeřím štědrovečerní večeři v garáži s ampermetrem Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Nevím jaký máš rádio , ale u některých se dá nastavit režim spánku , aby se nevybíjela baterka . Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Aha, tak to by bylo skvělý, mám rádio Clarion, model DB288RUSB, rok výroby rádia je 2008, víc k němu bohužel nevím Citovat
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Co už napsat. Sedět u počítače, a před problémem zavřít oči. Případně hledat tam, \"kde je líp vidět\". Z těch, komu \"něco\" vybíjelo baterku, počítám víc jak 90% bylo špatně zapojené neoriginální radio. No tak o Vánocích hledej, jak umíš. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Prostě vyndej nebo odpoj na nějakou dobu rádio a uvidíš Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Já vím, ale chci ho vytáhnou celé i s tím boxem na cd ne jen displej a k tomu potřebuju vytahováky, které nemám, a musím je sehnat, hned pak to udělám Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 U počítače může sedět jen si najít třeba manuál na pročíst. Taky jsem o tom nevěděl a pak jsem nastavil na rádiu a mám klid . Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Jo, já vím, četl jsem ho a nic takového nemám, bohužel Stejně to radio bude muset ven. Jinak já nejsem líný vstát a vytáhnout rádio ale nechci ho zničit, když ho budu vytahovat něčím jiným, než bych měl, pro to si počkám až mi příjdou vytahováky a příští týden to radio půjde hned ven a pak se uvidí Je to hold daň za to, že si člověk koupí ojeté auto a majitel neměl všechny manuály k autu, ale co s tím teď nadělám, musím to vyřešit po svém Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 nevím kde ,ale na google se manuál najde vždy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.