NaNoGTI Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Zdravím chcem sa opýtať že čo je toto v otcovej P306 je tam dáka elektrická súčiastka a chrčí skúšal som to odpojiť ale nič sa nestalo. Za pomoc dik Zmenšen obrázek MilanF1, moderátor [upravil dne 6/12/13 09:58 od MilanF1] Citovat
Guest servisman Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Obrázek si zmenši Je tam malý ventilátorek co se týče klimatizace , stačí to jen vyčistit .někde se o tom píše zde na foru je to stejné i u jiných peu 406 to tam má taky-pokud máš auto klimu. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Ano, fotku si zmenši. Jinak je to jak píše Servisman. Určitě to má poloautomatickou klimu, protože auto. jako takovou 306ka nikdy neměla. Já mám manuální a v tomto místě mám takový výstupek, kde je přijímač pro dálkové odemykání centrálu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Tak keby tam bol ventilátor, tak to asi rozozná, a nepýta sa, čo tam je :D Ja teda neviem o tom, že by tam mal byť ventilátor. Skôr, keď sa nemýlim, tam malo byť čidlo vnútornej teploty v aute, podla ktorého sa riadi poloautomatická klíma pri nastavovaní teploty vzduchu, ktorú vháňa do kabíny ... Nevedie tam žiadne vzduchové potrubie na to, aby tam bol na niečo dobrý ventilátor ... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 V těchto místech bývá čidlo na infra dálku nebo čidlo teploty na poloautomatickou klimu. Já tam nic nemám Citovat
Guest servisman Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Koukal asi na to přes otvory co tam je .Podle mne to dole neměl ,tu je obr jak to vypadá z druhé strany obr je z 406 ,ale stejný [upravil dne 6/12/13 10:03 od servisman] Citovat
radim.1008 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Já taky ne Milane. Mám jen centrál na klíč. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Já mám radiový centrál, ale klíč s dálkou ztracen, takže jsem na tom stejně jako ty Citovat
venomcz Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 moja tam má taky jen takovou černou lesklou věcičku předpokládám že čidlo na ten centrál. Má ale jen jeden klíč a na něm centrál není .. tu du dum tum Citovat
miroja Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Zdravím chcem sa opýtať že čo je toto v otcovej P306 je tam dáka elektrická súčiastka a chrčí skúšal som to odpojiť ale nič sa nestalo. Za pomoc dik Tu: sa to riesilo chvilu pred tvojou otazkou. Skoda, ze si najskor nehladal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.