Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

MilanF1 : je to lehký chip hlavně na spotřebu :) a jinak se s tím už dá alespoň slušně jezdit a není to tak tupý v nízkých otáčkách jak tomu bylo když tam byl FAP a EGR.

Odesláno

Tak už dotankuj, ať se ti změní to číslo v podpisu, špatně se mi kouká na HDičko s průměrnou 7,4 :D

Neříkej, žes pořád před vybráním těch blbinek jezdil za 7,4 ... :bojim ale po eko-chipu to snad bude lepší. :aut

[upravil dne 22/1/14 10:37 od MilanF1]

Odesláno

MilanF1 : kdyby jen za 7.4l někdy PP ukazoval i 7.8l ale kombinovaně to vyšlo na cca 7.4l dneska budu tankovat doplna tak se to asi lehce upraví doufám. Jinak spotřeba spadla asi o minimálně 0.5l co teda zatím pozoruju,předtím jsem číslo s 6.4-6.7l neměl šanci vidět po delší cestě.Víc budu vedět až najedu víc a alespoň jednu dvě celý nádrže.

Odesláno

Twl co byste nechtel 2.2hdi a 7L ? Me to prijde jako odpovidajici cislo :) Johne ty nikdy \"na spotrebu\" jezdit nebudes mas na to moc tezkou nohu :D:papa

Odesláno

StibTo : na spotřebu umím jezdit jen nejsem typ co jezdí po dálnici pomalu,to je ten problém.

MilanF1 : uvidím až odpoledne dotankuju doplna zas..zatím mám na nádrž lehce přes 900km takže to určitě bude přes 7l uvidíme kolik se vejde do nádrže na druhý cvaknutí pistole :)

Spaceeeek: to je pěkná spotřeba to u mě fakt nehrozí jedině bych se musel naučit jezdit jak důchodce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...