Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Tak koukám, že ani napodruhé ti to v té hlavě správně neseplo, inu nevadí ..

Odesláno

Dneska ještě proběhla pořádná očista BBS kol z coupé který letos budu mít na léto, původně jsem je chtěl nechat opravit a nalakovat, ale rozhodl jsem se že to je stejně zbytečný. Ty kola mám jen z důvodu, abych nemusel mít už podložky pod kolama a měl klid. Možná nakonec půjdou pak na zimu a Hoggary nechám na léto a ty by měli pak nový lak atd. 

před čistěním

post-984-0-28255600-1459159567_thumb.jpg

po umytí

post-984-0-04875200-1459159604_thumb.jpg

post-984-0-20844900-1459159464_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak dneska konečně přezuto na letní... BBS z coupé nahozený na letošní léto.

post-984-0-92616500-1459676853_thumb.jpg

post-984-0-17498500-1459676862_thumb.jpg

post-984-0-87117600-1459699791_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Šalda : tak já to hlavně mám kvůli 4pístkum ( už jsem nechtěl podložky ) a ty co jsem měl přes zimu Hoggary mají stejný ET12. :) 

Odesláno

SV24: ano mám už od koupě je zrezlá... a letošní zimu dosloužila... a půjde na auto nová co mám v garáži jen se musí nalakovat.

Odesláno (upraveno)

SV24: tak kapota je nemoc u new modelu... a každá jednou začne hnít... taková spotřební věc už. :D

u mě je to jediný místo kde to rezne, a jelikož kapota je v plánu už 2roky tak to nějak moc nehrotím.

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Ale jaká jiná kola s ET12 kvůli Brembo? Jedině Coupé nebo Hoggar. Nejsem si jist, zda by něco třeba s ET15 tam šlo ... třeba Avantage jsou ET15, avšak samotný ráfek v 16" má 12 kg. :D

Odesláno (upraveno)

Brutall : Ale jsou lehci jak ouragany co jsem mel. Vazil jsem ty kola obe. Nehlede na to, ze tam jsem mel jeste 10mm podlozky.

Jinak jsem BBSka jezdil kdysi v zimě na coupe a problem nikdy nebyl.

S ouraganama jsem jezdil celou sezónu a žádný problém jsem nezaznamenal.. a to upřímně najedu docela dost.

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Prave ze bojim :) klepe se nam volant cca od 100-120km/h a kola jsou vyvazena do prakticke "nuly" cepy Ok tak uz jen ramena pripadne poloosa.
Zitra delame komplet tlumice ale neverim ze jsou tim problemem.

Odesláno

John: Ouragany jsou těžší jak BBSka? Nevážil jsem ani jedny, ale při přezouvání je nosim docela dálku k autu a BBSka se zdají nejtěžší. Možná by bylo dobrý je, jen tak pro info, zvážit. Já tu možnost nemám. Spodní ramena dělám po letním provozu s BBSkama. Po zimě, na plecháčích, který jsou lehký jak pírko, ramena drží. Toť má zkušenost. .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...