Guest StibTo Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Tak koukám, že ani napodruhé ti to v té hlavě správně neseplo, inu nevadí .. Citovat
John Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Dneska ještě proběhla pořádná očista BBS kol z coupé který letos budu mít na léto, původně jsem je chtěl nechat opravit a nalakovat, ale rozhodl jsem se že to je stejně zbytečný. Ty kola mám jen z důvodu, abych nemusel mít už podložky pod kolama a měl klid. Možná nakonec půjdou pak na zimu a Hoggary nechám na léto a ty by měli pak nový lak atd. před čistěním po umytí Citovat
John Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 (upraveno) Tak dneska konečně přezuto na letní... BBS z coupé nahozený na letošní léto. Upraveno 3. duben 2016 uživatelem John Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Tyhle jsem měl na 406 a moc jí sluší, navíc i ideální ET, kousek to leze ven ale tak jak to má být. Citovat
John Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 Šalda : tak já to hlavně mám kvůli 4pístkum ( už jsem nechtěl podložky ) a ty co jsem měl přes zimu Hoggary mají stejný ET12. Citovat
John Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 SV24: ano mám už od koupě je zrezlá... a letošní zimu dosloužila... a půjde na auto nová co mám v garáži jen se musí nalakovat. Citovat
SV 24 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 zajímavý jak některé 406 reznou. já mám celé auto netknuté Citovat
John Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 (upraveno) SV24: tak kapota je nemoc u new modelu... a každá jednou začne hnít... taková spotřební věc už. u mě je to jediný místo kde to rezne, a jelikož kapota je v plánu už 2roky tak to nějak moc nehrotím. Upraveno 7. duben 2016 uživatelem John Citovat
brutall Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 John, BBSka jsou těžký jak svině. Po letní sezoně pokaždý dělám spodní ramena. Jsem zvědav na Tvou zkušenost. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Ale jaká jiná kola s ET12 kvůli Brembo? Jedině Coupé nebo Hoggar. Nejsem si jist, zda by něco třeba s ET15 tam šlo ... třeba Avantage jsou ET15, avšak samotný ráfek v 16" má 12 kg. Citovat
John Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 (upraveno) Brutall : Ale jsou lehci jak ouragany co jsem mel. Vazil jsem ty kola obe. Nehlede na to, ze tam jsem mel jeste 10mm podlozky. Jinak jsem BBSka jezdil kdysi v zimě na coupe a problem nikdy nebyl. S ouraganama jsem jezdil celou sezónu a žádný problém jsem nezaznamenal.. a to upřímně najedu docela dost. Upraveno 8. duben 2016 uživatelem John Citovat
John Odesláno 8. duben 2016 Autor Odesláno 8. duben 2016 Lihous: neboj to bych je už dělal 2x Citovat
Lihous Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Prave ze bojim klepe se nam volant cca od 100-120km/h a kola jsou vyvazena do prakticke "nuly" cepy Ok tak uz jen ramena pripadne poloosa.Zitra delame komplet tlumice ale neverim ze jsou tim problemem. Citovat
brutall Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 John: Ouragany jsou těžší jak BBSka? Nevážil jsem ani jedny, ale při přezouvání je nosim docela dálku k autu a BBSka se zdají nejtěžší. Možná by bylo dobrý je, jen tak pro info, zvážit. Já tu možnost nemám. Spodní ramena dělám po letním provozu s BBSkama. Po zimě, na plecháčích, který jsou lehký jak pírko, ramena drží. Toť má zkušenost. . Citovat
John Odesláno 8. duben 2016 Autor Odesláno 8. duben 2016 Brutall : Ja je vazil obe a ouragany et20 jsou o skoro 1kg tezsi jak bbs. Jako samo ze plechy jsou jak pirko proti tomu Citovat
John Odesláno 8. duben 2016 Autor Odesláno 8. duben 2016 Pokud si pamatuju 9.4kg presne nvm mam to doma napsany. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.