Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Taky mi to přestalo fungovat .... takže Monča vždycky podrží páčku nahoru a ja pomůžu víčku manuálně. Ale až bude auto rozebrany v garáži tak to opravím aby to bylo jako nový :)  

Odesláno

misho.1709 : nemáš zač :)

Jinak dneska trošku opláchnuto, než začne ta zima která má prý už přijít aspoň co povídají.

post-984-0-78728900-1451302852_thumb.jpg

Odesláno

Skoda ze neni nejaka vetsi rovna plocha a uraaa si temer zadara zablbnout.

U nas to taky trochu spadlo tak mame za sebou rozcvicku s lopatou a kostetem  :grr .....

Odesláno

StibTo : akorát, že tu už padá dele... a už mě to nebaví... už aby ten bilej... slezl a už nepadal.. :)

Lihous : to mě právě už nebaví... odklidíš to a za chvíli to je zas jako kdyby jsi nic neudělal..

Odesláno (upraveno)

Dnešní fotka pro srovnání a po ,,odsolení" trošku wapkou s teplou vodou.

post-984-0-08873000-1452366400_thumb.jpg

fotka z 4.1 :D

post-984-0-76346600-1452366570_thumb.jpg

Najdi 5 rozdílů :D

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Taky jsem navštívil wapku, auto bylo zasr* jak prase ... A teď je tu +5 všechno taje ... Takže když někam pojedu bude to zas zadělaný...

Odesláno

OK406: to víš je to daily car.. v garáži spí coupe. Věř, že i tak se má sedan hodně dobře... :)

StibTo : to já to vemu ještě v týdnu jednou,základ odsolený je. Taky to tu taje pěkně.. :)

Odesláno

Možná na jaře zajedu na nějaké rozlesteni a konzervaci laku .. Samotnymu se mi do toho poněkud nechce.

Odesláno

StibTo: to já už řikám 2roky... ale vždycky to max vezmu trošku voskem a tím končím. Ale až bude na jaře nová kapota v laku a vyměněný dveře tak se možná hecnu na pořádnou péči za tu služku co už sedan dělá.

Odesláno

Co jsi tam přesně dával ? :) je tu někde vlákno o výměně couvaček za LED na 407 ... tak proto se ptám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...