Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak doma je i  ,,nová" originál kapota v supr stavu, jen je stříbrná takže než pak půjde na auto dostane nový lak :)

Upraveno uživatelem John
Odesláno (upraveno)

Dneska i přezuto na zimu a může začít zima :D

Foceno za šera mobilem tudíš kvalita nic moc.

post-984-0-81044600-1445181546_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Dnešní drobný servis, pokus o promazání gum na stabiku... jelikož v servisu mi je asi dali na sucho a začíná to pěkně vrzat což mě neskutečně ser... 

post-984-0-09107000-1445787769_thumb.jpg

Odesláno

Lihous : jelikož jsem to nechtěl úplně sundavat to pouzdro na gumy, povolil jsem je jen co to šlo nejvíc aby matky zůstali na místě a vzal jsem to silikonovým spreyem. Ale podle mě to stejně budu muset vzít pořádně vazelínou ale to až budu na heveru někdy.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska je krásně teplo tak jsem udělal výměnu oleje v motoru. Zbývalo cca 600km do najetí 10tis km a to by bylo do týdne a to už nemusí byt tak teplo tak nový olej a vzduchový filtr udělaný dneska a snad to vydrží aspoň do jara :D

post-984-0-58924100-1446979084_thumb.jpg

Odesláno

Taky se mi blíží další výměna oleje :) První bylo po koupi, pak po prvních 10.000, ted mam dalších asi 8.000 takže to co nevidět prijde :)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dneska nová STK a na 2 roky klid... :)

Na jaře mě na 90% čekají tlumiče podle testu jsou už docela slabý. Mají nárok po 280tis km takže na jaře se pak rozhodnu co na auto dám.
Ale 100% jsem si jistej, že snižování nebude ani kousek :D jeden kosti třas na víkendy mi stačí mít doma :D

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Dneska konečně proběhla výměna zadních ložisek a je klid.. z prevence udělaný i druhý který ještě nedělalo bordel,ale po rozebraní už by to dlouho netrvalo a ozvalo by se brzo. Hold měli už nárok po 280tis km.. :)

Na doporučení kamaráda jsem dal ložiska FAG.

post-984-0-02479400-1447954901_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...