Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jinak k  te spotrebe u naseho jsem pozoroval ze nej je kolem +- 2300ot/min a bylo jedno zda byl ci nebyl chip .....
Stejne tak 4st do cca 90km/h a 5st do cca 110km/h.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Lihous : uvidím co to bude dělat po městě ale jelikož na 6tku to po městě moc nejde tak typuju,že to bude cca stejný jako jsem měl dosud. Ale okresky a dálnice bude velký rozdíl.

Odesláno

agresssor : jj bohužel ano. Ale jinak je to pohoda. Motoru to fakt jen prospívá nižší otáčky a mě to dělá radost celkově už pozoruju o trošku nižší týdenní spotřebu podle nájezdu a ubytku v nádrži :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pár poznatků s ježděním s olejovým chladičem.
V těch tropech co jsou se mi pořád olej drží max na první čárce za 90 což předtím jsem si mohl jen zdát když bylo pod 20°C a jel jsem hodně volnou.
Po měste a volnou jízdou se olej nedostane přes 90 a pořád drží.

Jinak 6Q funguje taky parádně a možná za pár měsiců se mi s mojím nájezdem vrátí investice za něj. VTIP  :D

Odesláno

misho.1709 : jj jsem spokojený , neboj už se něco ještě plánuje...ale vše až po dovolený do dovolený už na to nešáhnu.. :D

Odesláno

misho.1709 : tak spíš to budou jen drobnosti co bych chtěl k mojí úplný spokojenosti... takže pak se možná podělím o info zde :D

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak sedan má za sebou další cestu do Chorvatska a opět naprosto bez problémů. Dneska jsem ho dotankoval co šlo a nacpal jsem tam 51.23l až po hrdlo. Na najetých 1002km spotřeba ujde. Každopádně 6Q funguje parádně.  Uvidím co vyjde cesta zpět za 14dní :)

post-984-0-34389800-1441522170_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak auto zvládlo na jedničku i cestu zpět... spotřebu spočítám až zítra po dotankování ... Každopádně to i teď bude dost pod 6l.. ale tak málo jak cestou tam asi ne... přece jen jsem zvolil svižnější tempo hlavně místama :D

Dále musím auto umýt předek je jedno velký pohřebiště much a všeho co lítá a neuhlo ....  :D

Odesláno

Tak dneska dotankovano opět do plna a vešlo se tam skoro 67l na 1253km co jsem celkově najel a je v tom i jeden celý den ježdění po Brně po nákupech atd...

Tudíš spotřeba spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...